Početna
Četvrtak, 12.Prosinca 2019 (06:37:09) - Godina:17

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Novogodišnja lutrija Društva invalida Poreč
Advent Poreč

Yahoo! uvrstio Istru u top destinacije za 2020.

Istra, 29.11.2019. (13:35)
Foto:Yahoo! news
Foto:Yahoo! news

Istra je uvrštena na popis 12 najboljih destinacija koje internet portal i tražilica Yahoo! preporučuje za putovanja u 2020. godini, javljaju iz Turističke zajednice Istarske županije.

Dvanaest odabranih odredišta, po pisanju portala Yahoo!, nudi veću vrijednost za novac i priliku za širenje vidika uz naglasak na to da predstavljaju alternativu mjestima poput Majorce i Marbelle u Španjolskoj, gdje Britanci tradicionalno putuju.

U članku Vrhunske destinacije za odmor 2020: 12 najboljih mjesta za putovanja iduće godine urednica Francesca Specter predstavlja Istru kao srcoliki poluotok na sjeverozapadu Hrvatske. Opisuje je kao mjesto lišeno gužvi, s dugom obalom i šljunčanim plažama, a za ilustraciju je odabrala fotografiju Rovinja.

Na popisu su i engleska pokrajina Kent, portugalska pokrajina Algarve i Asturija na sjeveru Španjolske, a iza našeg poluotoka slijede Kanarski otoci, južna Goa, čileanski Lake District, šrilanski Kalkudah Beach, Fort Cochin u Indiji i Nicoya u Kostariki te francuski Arles i grčki Peloponez. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
HAK Auto-klub Poreč
Cafe bar Soggiorno