Početna
Ponedjeljak, 25.Svibnja 2020 (10:42:43) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Valamar odobrio investicije za 2020. u iznosu od 826 milijuna kuna

Gospodarstvo, 29.11.2019. (12:56)

Valamar Riviera odobrila je investicijski ciklus za 2020. godinu, čime će ukupna ulaganja u destinacije, uključujući i one Imperial Riviere, doseći 826 milijuna kuna u 2020. godini.

U porečkoj zoni Pical, Valamar će se do 2021. godine realizirati investicije od 1,5 milijardi kuna, što uključuje i hotel Pinea, najveće pojedinačno ulaganje u hrvatskom turizmu odi 790 milijuna kuna, čija je izgradnja započela ove jeseni. Među značajnijim ulaganjima je i Parentino (bivši Valamar Zagreb).

– Najavljeni investicijski ciklus za Valamar predstavlja početak novog strateškog razdoblja do 2022. godine, u kojemu će fokus i dalje biti na ulaganjima u razvoj turističkog portfelja, destinacija i djelatnika na društveno odgovoran i održiv način, navodi Željko Kukurin, predsjednik Uprave Valamar Riviere, u priopćenju za medije.

Valamar u narednoj godini zaokružuje projekt repozicioniranja Camping Resorta u Funtani u prvi kamping resort s pet zvjezdica u Istri, čime će trogodišnja ulaganja u kamp doseći oko 413 milijuna kuna. Ulaganja se nastavljaju i u Padova Camping Resortu na otoku Rabu, Meteor Hotelu u Makarskoj, Kuću Valamar u Dubrovniku za sezonske zaposlenike te u energetsku učinkovitost i projekte digitalizacije. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Pogrebne usluge Silentium
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6