Početna
Nedjelja, 5.Travnja 2020 (15:45:49) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Hipnoterapija za odvikavanje od pušenja
Ostani doma dok koronavirus prođe

Tarska kantautorica Marei objavila singl Vrijedi li

Zabava, 12.11.2019. (16:26)
Foto: Bernard Ritoša
Foto: Bernard Ritoša

Tarska kantautorica Marina Žužić umjetničkog imena Marei jučer je objavila novi singl Vrijedi li. Umjetnica se prvi put publici predstavila kao autorica u svibnju na svom prvom singlu Mjesec, a u novoj pjesmi sudjelovala je u izradi teksta uz Danijela Damjanovića koji potpisuje i glazbu i aranžman.

Mislim da zaista nije teško poistovjetiti se s pjesmom jer svatko prolazi kroz slične odnose, bilo da se radi o ljubavnom, prijateljskom ili nekom drugom. To su odnosi u kojima se ljudi toliko navežu jedni na druge, da postaje gotovo nemoguće pomisliti na odvojen život. Kao da je taj odnos sve promijenio i da ništa više ne može biti kao prije. I u svemu tome se čovjek pita: vrijedi li proživljavati bolne i teške trenutke, gubiti samopouzdanje i vrijedim li ja kao čovjek u ovom odnosu? A odgovor na pitanje svatko traži za sebe, izjavila je Marei o novom singlu.

Za novi singl snimljen je spot u režiji i produkciji Mladena Đakovića i pulskog N.O. Production studija, a zamišljen je na način da sjetnim i pokretnim kadrovima pokaže ranjivost i izloženost o kojima pjesma govori. 

Pjesma i spot od jučer su dostupni na Youtube-u. (sj)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Pogrebne usluge Silentium
HAK Auto-klub Poreč
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom