Početna
Utorak, 26.Svibnja 2020 (05:07:12) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Poreč domaćin Europskog judo prvenstva za mlade seniore

Sport, 07.11.2019. (10:47)
Ceremonijalna primopredaja zastave natjecanja
Ceremonijalna primopredaja zastave natjecanja

U dobro poznatom okruženju Poreča, gdje se već četiri godine u lipnju okuplja više od 1.500 judaša iz cijelog svijeta, sljedeće će se godine judoke boriti za vrh Europe. Dvorana Žatika ugostit će od 13. do 15. studenog 2020. više od 500 judoka iz 40 država na Europskom prvenstvu za mlađe seniore u organizaciji Hrvatskog judo saveza i partnera Istarske županije, Grada Poreča i Plave lagune.

Na nadolazećem prvenstvu hrvatske će reprezentativce, koji marljivo i predano rade s trenerima Deanom Ilićem i Vladimirom Preradovićem, uz domaći teren svakako motivirati i odlični rezultati  ostvareni na ovogodišnjem Europskom prvenstvu za mlađe seniore (U23) održanom početkom mjeseca u ruskom Iževskom. Nakon Tihee Topolovec u kategoriji do 57 kilograma do trećeg mjesta na prvenstvu je stigla i Zrinka Miočić u kategoriji preko 78 kilograma. Blizu je bila i Anđela Violić koja je u kategoriji do 70 kilograma došla do polufinala, ali su je dva poraza udaljila od postolja.

Posljednjeg dana ovogodišnjeg prvenstva u Iževskom održana je ceremonija predaje zastave organizatora.

– Dvije brončane medalje odlična su najava dolaska Europskog prvenstva za mlađe seniore u Hrvatsku. Još jednom ćemo dati sve od sebe kako bi Poreč u studenom 2020. godine bio zapamćen kao jedan od najboljih judo događanja godine, izjavio je Hrvoje Lindi, glavni tajnik Hrvatskog judo saveza i sportski direktor Europske judo unije, koji je u ime Poreča i Hrvatske, primio zastavu prvenstva. (sj)Mobilna verzija članka

Oglasi

Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Cafe bar Soggiorno
Frigoservis Šime - klima uređaji
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina