Početna
Utorak, 26.Svibnja 2020 (05:52:42) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

U nedjelju u Intersportu humanitarni turnir u pikadu za sestre Rinčić

Poreština, 05.11.2019. (12:50)
Humanitarni turnir u pikadu za sestre Lorenu i Ivu Rinčić (Pixabay)
Humanitarni turnir u pikadu za sestre Lorenu i Ivu Rinčić (Pixabay)

U nedjelju, 10. studenog s početkom u 17 sati u caffe baru Intersport u Zelenoj laguni održat će se humanitarni turnir u pikadu Za naš korak, namijenjen terapiji za osmogodišnju Lorenu i trogodišnju Ivu Rinčić. Sestre iz Velike Gorice rođene su s polineuropatijom nepoznatog porijekla, bolešću živaca i mišića zbog koje ne mogu hodati.

Unatoč nepovoljnim prognozama, djevojčice su u prvom ciklusu terapija u Poliklinici Glavić, koji je trajao 12 tjedana, znatno napredovale. Lorena sada uz pomoć hodalice može napraviti 100, a njena sestra Iva 500 koraka.

Cijena sljedećeg ciklusa terapija iznosi 390 tisuća kuna, a roditelji će sredstva skupljati do 18. siječnja 2020 na računu otvorenom u Zagrebačkoj banci na ime majke djevojčica:

  • Marcela Rinčić
  • IBAN:HR1223600003510079111
  • BIC:ZABAHR2X

Pikado klub Poreč i grupa građana organiziraju ovaj turnir s ciljem pomoći u prikupljanju sredstava za terapiju, a dobrodošli su svi zainteresirani, bez obzira na članstvo u klubu. Prijave su moguće pred sam početak turnira, uplatom kotizacije od 30 kuna po igraču za parove i 50 kuna po igraču pojedinačno. Za najbolje na turniru predviđene su simbolične medalje, a sva će prikupljena sredstva od kotizacija biti uplaćena za djevojčice. Sve dodatne informacije dostupne su na Facebook stranici eventa. (sj)Mobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
Porsche Istra
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
HAK Auto-klub Poreč
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...