Početna
Petak, 3.Srpnja 2020 (12:40:55) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Natjecanje za srednjoškolce u kraljici sportova- atletici

SŠ Mate Balote Poreč, 05.11.2019. (08:45)

Krajem listopada na porečkom stadionu Veli Jože u organizaciji Školskog športskog saveza Istarske županije održano je pojedinačno prvenstvo osnovnih i srednjih škola u atletici.

Od domaćih ekipa zapažene rezultate postigli su učenice i učenici srednje škole Mate Balote. Iako konkurencija nije bila uobičajna, odnosno izostali su srednjoškolci iz Rovinja, Pazina i Buja, naši su učenici bili odlični u svojim nastupima.

Kod djevojaka na 800 m drugo mjesto osvojila je Eni Celić, a Josipa Rigo plasirala se treća. Treće su Patricia Hajmut na 400 m i Nina Prekalj na 1500 m. Monika Pratljačić treća je u bacanju kugle, kao i Eva Fiškuš u skoku u dalj. U štafeti na 100, 200, 300, 400 m u sastavu: Tarin Špelić, Eva Fiškuš, Josipa Rigo i Eni Celić zauzele su treće mjesto. Tarin Špelić plasirala se šesta na 100 m, a Valentina Čumigaš bila je četvrta na 1500 m.

Kod mladića, Sajmon Valenta prvi je na 100 metara, kao i Kevin Mušković na 800 metara. Drugi su Donato Bernobić na 400 m i Teo Popović u skoku u vis. U skoku u dalj treći je Armin Murati. Četvrto mjesto zauzeli su Karlo Kramarić na 100 m, Sven Jakus na 800 m i Matija Macuka u bacanju kugle. Eugen Berisha zauzeo je peto mjesto na 400 metara.

Čestitamo svim našim natjecateljima i njihovom profesoru Miroslavu Vraniću.

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Pogrebne usluge Silentium