Početna
Četvrtak, 9.Srpnja 2020 (23:14:36) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Otvorene prijave za festival mladih talenata „3,2,1… PJEVAJ !“

Istra, 25.10.2019. (12:26)

Otvorene su prijave za festival mladih pjevačkih talenata „3,2,1… PJEVAJ !“ koji ove godine slavi svoj peti rođendan, a namijenjen je za sve učenike/ce svih osnovnih i srednjih škola na području Istarske županije, ali i šire.

Audicija će se održati u Domu mladih Vodnjan u subotu 23. studenog u 10 sati za sve osnovnoškolce, te u 12 sati za srednjoškolce.

Stručni žiri ocjenjivat će izvedbe prijavljenih kandidata na temelju vokalne izvedbe, intonacije te scenskog nastupa i dojma. Na audiciju je potrebno donijeti suglasnost vlastoručno potpisanu od strane roditelja te matricu pjesme na USB-u.

Na istoj lokaciji će se u petak 13. prosinca u 19 sati održati finalna večer u kojoj će se dodijeliti nagrade najboljim mladim pjevačkim talentima uz zabavni program i gostovanje Mie Negovetić.

Prijave se šalju na e-mail adresu 321pjevaj.canta@gmail.com do 31. listopada. Festival se održava u organizaciji Grada Vodnjana i Pučkog otvorenog učilišta - Universita popolare aperta „Vodnjan-Dignano“. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Porsche Istra
Scan4menu Poreč
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6