Početna
Srijeda, 20.Studenog 2019 (20:38:43) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Crofish Poreč
Istarski supermarketi - aktualni akcijski katalog

Valamarov Istra Camping Resort dobitnik nagrade Specijal Lider invest

Istra, 23.10.2019. (17:37)
Luka Burilović, predsjednik HGK i Bruno Radoš, direktor operacija za kampove i direktor regije u Valamaru
Luka Burilović, predsjednik HGK i Bruno Radoš, direktor operacija za kampove i direktor regije u Valamaru

Valamarov Istra Camping Resort danas je na svečanoj dodjeli Liderovih nagrada za najbolje investicije u Hrvatskoj održanoj u zagrebačkom Westinu dobio posebnu nagradu stručnog žirija za kontinuirano ulaganje Specijal Lider invest.

– Hvala Lideru na ovoj iznimnoj nagradi. Valamar i dalje nastavlja sa strategijom podizanja kvalitete portfelja i usluga prema turizmu visoke dodane vrijednosti, kako u hotelskom, tako i u kamping segmentu. Najbolji dokaz tome je upravo Istra Premium Camping Resort, prvi veliki Valamarov kamp s pet zvjezdica u Istri koji je prve goste dočekao ove sezone, izjavio je Bruno Radoš, direktor operacija za kampove i direktor regije u Valamaru.

Vrata kampa su otvorena ljetos nakon druge faze investicija na području funtanskog kampa Istra Sunny Camping. Sadržaji čine su obiteljski vodeni park, ugostiteljski objektim te sportski i zabavni sadržaji za sve uzraste, kao i glamping šatori i mobilne kućice.

Istra Premium Camping Resort već se u prvoj sezoni poslovanja svrstao među najbolje kampove u Hrvatskoj priznanjem "Croatia' s Best Campsites 2019" Kamping udruženja Hrvatske, a ujedno je nositelj oznake koja promiče ekološku izvrsnost - EU Ecolabel za turistički smještaj. (sj)Mobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Cafe bar Soggiorno
HAK Auto-klub Poreč