Početna
Četvrtak, 4.Lipnja 2020 (23:16:25) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Valamar predstavio program stipendiranja u školama diljem Hrvatske

Hrvatska, 18.10.2019. (11:53)

Valamarov sektor ljudskih potencijala nastavlja višegodišnju praksu stipendiranja učenika te je nedavno predstavio program stipendiranja za turističko-ugostiteljska zanimanja za školsku godinu 2019./2020.

U osam škola diljem Hrvatske učenicima i njihovim roditeljima predstavljene su brojne prednosti programa stipendiranja. Održane prezentacije rezultirale su velikim interesom učenika i njihovih roditelja za podnošenje prijava kako bi osigurali stipendije, a potom i atraktivan razvoj karijere u Valamaru.

Valamar učenicima turističko-ugostiteljskih zanimanja kuhar, konobar, slastičar i turističko-hotelijerski komercijalist nudi program stipendiranja u vrijednosti od 1.200 kuna mjesečno tijekom školske godine u trajanju od 10 mjeseci, sve do završetka školovanja.

-Zahvaljujemo svim školama koje su nam otvorile svoja vrata i omogućile promociju programa stipendiranja u Valamaru. Kvalitetna i stručna radna snaga temelj su uspjeha svake kompanije, a ovaj program pokazao se kao idealna prilika za mlade ljude, rekla je Nevena Tolanov, voditelj razvoja ljudskih potencijala u Valamaru. (dp)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Cafe bar Soggiorno
Pogrebne usluge Silentium