Početna
Nedjelja, 17.Studenog 2019 (01:04:43) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Crofish Poreč

Valamar predstavio program stipendiranja u školama diljem Hrvatske

Hrvatska, 18.10.2019. (11:53)

Valamarov sektor ljudskih potencijala nastavlja višegodišnju praksu stipendiranja učenika te je nedavno predstavio program stipendiranja za turističko-ugostiteljska zanimanja za školsku godinu 2019./2020.

U osam škola diljem Hrvatske učenicima i njihovim roditeljima predstavljene su brojne prednosti programa stipendiranja. Održane prezentacije rezultirale su velikim interesom učenika i njihovih roditelja za podnošenje prijava kako bi osigurali stipendije, a potom i atraktivan razvoj karijere u Valamaru.

Valamar učenicima turističko-ugostiteljskih zanimanja kuhar, konobar, slastičar i turističko-hotelijerski komercijalist nudi program stipendiranja u vrijednosti od 1.200 kuna mjesečno tijekom školske godine u trajanju od 10 mjeseci, sve do završetka školovanja.

-Zahvaljujemo svim školama koje su nam otvorile svoja vrata i omogućile promociju programa stipendiranja u Valamaru. Kvalitetna i stručna radna snaga temelj su uspjeha svake kompanije, a ovaj program pokazao se kao idealna prilika za mlade ljude, rekla je Nevena Tolanov, voditelj razvoja ljudskih potencijala u Valamaru. (dp)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
HAK Auto-klub Poreč
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore