Početna
Četvrtak, 23.Siječnja 2020 (06:48:02) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Legendarna Opelova 24 sata
Viendel - Digitalni marketing

Ovog tjedna u POUP-u

Kultura, 07.10.2019. (16:37)

U tijeku je natječaj za izlaganje na 9. Photodistorziji, multimedijalnoj bijenalnoj izložbi fotografija. Najbolji autor/autorica bit će nagrađen/a samostalnom izložbom u porečkoj Maloj galeriji.

Prijave se mogu poslati na likovna@poup.hr do 13. listopada. Više detalja mogu se pronaći na stranicama Pučkog otvorenog učilišta Poreč.

Trajanje samostalne izložbe skulptura Alena Ožbolta The Life of Forms / Život oblika u galeriji Zuccato produljeno je do 12. listopada. Ulaz na izložbu je besplatan.

U kinu u četvrtak i petak u 18 sati te u subotu u 20 sati prikazuje se horor Pakao pod morem 2, dok se u četvrtak i petak u 20 sati te u subotu u 18 sati prikazuje znanstveno-fantastični film Blizanac.

U tijeku su i upisi na tečajeve stranih jezika, programe osposobljavanja i kreativne radionice. Moguće je pohađati nastavu engleskog, njemačkog ili talijanskog jezika dvaput tjedno u popodnevnim satima, a u ponudi je i program osposobljavanja za računovodstveno-knjigovodstvenog referenta.

Više informacija o upisima može se dobiti putem e-pošte obrazovanje@poup.hr ili na broju telefona 052 887 216. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Najslasniji burgeri u gradu
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Pogrebne usluge Silentium
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6