Početna
Ponedjeljak, 25.Svibnja 2020 (00:24:34) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Mobilna pleksiglas pregrada, samostojeća barijera od pleksiglasa, Poreč
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

U Poreču održana Niagara 4.0 Delivering IOT konferencija

Gospodarstvo, 01.10.2019. (18:00)

U Poreču je 27. rujna u organizaciji Agenor automatike d.o.o. u suradnji sa Tridiumom i Dellom održana konferencija na temu IOT-u (Internet stvari) pod nazivom Niagara 4.0 Delivering IOT.

Uz goste i predavače, konferenciji je prisustvovalo više od 150 gostiju iz Hrvatske, Velike Britanije, Francuske, Njemačke, Švicarske, Austrije, Italije, Slovenije, Srbije i Poljske.

Bila je to prilika za upoznavanje s novim tehnologijamai  uspostavljanje poslovnih kontakata, ali i neformalno druženje.

U sklopu konferencije nalazila se i demo zona u kojoj su sudionici mogli pogledati proizvode i rješenja, dobiti odgovore na pitanja i razgovarati o projektima.

Uz predavače iz Agenor automatike i Agenor plusa, prezentacije su održali gosti iz Tridium-a, Dell-a, Veleučilišta i Sveučilišta iz Rijeke, Quicklinka, Alarm automatike i Accruent-a.

Kroz više od deset prezentacija, predstavljena su rješenja i primjeri iz prakse za zgradarstvo, industriju zaštitu okoliša i pametne gradove.

Posebno zanimljiva bila je prezentacija na temu prediktivnog održavanja koju su održali gosti iz Accruent-a kao primjer kako tehnologiju koristiti proaktivno.

Veleučilište i Sveučilište iz Rijeke prezentirali su kako se obrazovni sustav prilagođava izazovima Interneta stvari.

Organizator istič kako je konferencija bila iznimno posjećena, što govori o zanimljivosti teme te su, obzirom na to da se konferencija održava svake dvije godine, već krenuli u pripreme za 2021. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Pogrebne usluge Silentium
Porsche Istra
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Frigoservis Šime - klima uređaji