Početna
Četvrtak, 9.Srpnja 2020 (22:13:47) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Park Food Fest u Novigradu u znaku showcookinga poznatih chefova

Zabava, 01.10.2019. (10:35)

Novi gastronomski događaj Park Food Fest u Novigradu će spojiti street food sa showcookingom chefova iz restorana s Michelinovom preporukom, a održat će se 5. listopada od 13 sati u Parku novigradskih ribara, uz staru lučicu Mandrač te u samoj lučici.

Showcooking će izvesti chefovi restorana Buščina, Damir i Ornella, Morgan, San Rocco, Primizia te Ivan Zidar iz Mason Burgera, koji će za to vrijeme posjetiteljima pokazati kako se pripremaju istarski specijaliteti. Posjetiteljima će u svakom od festivalskih parkova na raspolaganju biti i ponuda vina iz lokalnih vinarija Clai, Coronica, Demark, Ghira, Moreno Ivančić, Leonardo Palčić, Pervino i Veralda, ali i craft pivo istarskog proizvođača Vergal.

– Izuzetno nam je zadovoljstvo sugrađanima i gostima ponuditi novi festival koji će u Novigrad dovesti suvremene gastronomske trendove. Cilj nam je i u budućnosti s ovakvim manifestacijama promovirati gourmet specijalitete sjeverozapadne Istre ,istaknula je u priopćenju za medije Vesna Ferenac, direktorica Turističke zajednice Novigrada.

Festivalski program traje do 22 sata, a za cjelodnevnu ponudu eventa će se pobrinuti Pelagius Novigrad, restoran Kod Marice i restoran Half 8 with Mason Burgers & Stuff. Festival će imati glazbeni program od popodnevnih do ranih večernjih sati.

Više informacija nalazi se na stranicama Colours of Istria. (ls)Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Scan4menu Poreč
Porsche Istra