Početna
Subota, 22.Veljače 2020 (16:27:51) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Autowill otvorena vrata
TOP Camping Croatia

Ovog tjedna u POUP-u

Kultura, 16.09.2019. (15:43)

Skupna izložba mozaika “Poreč - grad mozaika” otvara se u četvrtak u 20 sati u Maloj Galeriji, a posjetitelji će moći vidjeti radovi akademskih umjetnika iz Hrvatske, Italije i Bosne i Hercegovine kao i radove članova udruge koji čitavu godinu izrađuju mozaike. Izložba je otvorena do 4. listopada. a nastala je u suradnji s Udrugom građana “Društvo za skrb i promicanje održivog korištenja kulturne baštine – Poreč”, Turističkom zajednicom grada Poreča i Valamar Rivierom d.d.

U galeriji Zuccato otvorena je samostalna izložba skulptura Alena Ožbolta “The Life of Forms / Život oblika” koja je otvorena do 28. rujna. Ulaz na sve izložbe je besplatan.

U kinu će se u četvrtak, petak i subotu u 19.00 prikazuje se horor Polaroid, a istog dana u 21 sat prikazuje se znanstveno-fantastični triler Ad astra. Osim na blagajni Učilišta, ulaznice je moguće rezervirati i kupiti internetskim putem na rezervacije@poup.hr.

U POUP- u ovog tjedna započinju upisi na tečajeve stranih jezika, programe osposobljavanja i kreativne radionice. Nastava engleskog, njemačkog ili talijanskog jezika održavat će se dvaput tjedno u popodnevnim satima, a upisuju se i polaznici u program osposobljavanja za računovodstveno-knjigovodstvenog referenta. U tijeku su i upisi u glazbeni vrtić za djecu predškolske dobi i pripremni glazbeni razred za djecu koja pohađaju prvi i drugi razred osnovne škole.

Više informacija o upisima može je dobiti putem e-pošte obrazovanje@poup.hr ili na broju telefona: 052 887 216.

Započinju i prijave za besplatno obrazovanje za poslove u turizmu kroz projekt Start In Kamp.

Program je besplatan, osigurani su i putni troškovi, a mogu se prijaviti osobe mlađe od 25 i starije od 54 godine, nezaposlene osobe i osobe sa završenom osnovnom školom. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Porsche Istra
HAK Auto-klub Poreč
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Frigoservis Šime - klima uređaji