Početna
Utorak, 4.Kolovoza 2020 (04:55:35) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!
Valfresco Direkt

Bajaga i Instruktori za kraj ovogodišnjeg Poreč Open Aira

Zabava, 16.09.2019. (07:32)

Preksinoć su Bajaga i Instruktori građanima i posjetiteljima Poreča priredili koncert za završetak četvrtog izdanja Poreč Open Air Festivala. Jedan od najvećih pop – rock bendova u regiji porečku je rivu proveo kroz 35 godina svoje uspješne karijere i okupljenima priuštio noć za pamćenje. Koncert su otvorili pjesmom ''Dobro jutro'', a poznati hitovi kao što su ''Život je nekad siv, nekad žut'', ''Muzika na struju'', ''Godine prolaze'', ''220 u voltima'', ''Tišina'', ''Moji drugovi'' bili su tek dio Bajaginog repertoara koji je okupljene zabavljao puna dva sata.

''Poreč je divan, bilo nam je zaista prekrasno. Publika je odlična, kao i cijela organizacija. Nastup je bio fantastičan, a publika je tražila bis. Takva publika je najbolja! Sigurno se opet vidimo'' , rekao je Bajaga.

Prije Bajaginog nastupa, publiku je zagrijao duo The Blondes, a posjetitelji su posljednju večer ovogodišnjeg izdanja "festivala života" imali prilike na rivi uživati i u okusima američke, talijanske, meksičke i istarske kuhinje u sklopu programa World Plates.

Uspjeh Poreč Open Air Festivala rezultat je suradnje vodeće turističke kompanije Valamar Riviera sa sponzorima domaćinima Gradom Porečom, Turističkom zajednicom Grada Poreča, Turističkom zajednicom Istarske županije, Hrvatskom turističkom zajednicom te tvrtkom MPG, organizatorom događanja, a festival je pokrenut upravo s ciljem podizanja kvalitete zabave kako za goste, tako i za domaće. (dp/Foto: Manuel Paljuh)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Porsche Istra
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Frigoservis Šime - klima uređaji