Početna
Srijeda, 27.Svibnja 2020 (00:47:44) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Velika biciklistička utrka CRO Race prolazi i kroz Istru

Sport, 12.09.2019. (11:56)
Fotografija: KL-Photo
Fotografija: KL-Photo

Novo izdanje velike međunarodne biciklističke utrke kroz Hrvatsku CRO Race održat će se od 1. do 6. listopada. Riječ je utrci sa 6 etapa sa startom u Osijeku i ciljem u Zagrebu, a petoga dana dio rute vodi i kroz Istru. 

Istarska etapa će se voziti iz Rapca u Labin pa preko Učke u Ičiće, Opatiju, Rijeku i Čavle s ciljem na Platku, stoji u priopćenju organizatora.

Prva etapa iz Osijeka vozi se kroz Našice, Kutjevo, Pleternicu, Veliku, Požegu, Pakrac i ostala mjesta Osječko-baranjske i Požeško-slavonske županije te završava u Lipiku. Utrka će među ostalim proći i kroz Plitvička jezera, Velebit, Zadar, Makarsku, Senj i Crikvenicu.

Posljednji dan vozi se iz Svete Nedjelje prema Zagrebu, Velikoj Gorici, Dugom Selu, Vrbovcu i Svetom Ivanu Zelini te se vraća do Trga svetog Marka u Zagrebu.

Organizator utrke je Top Sport Events, na čelu s bivšim hrvatskim biciklistom Vladimirom Miholjevićem. HRT će organizirati desetosatni prijenos utrke uživo, a prenosit će se i na nizu inozemnih i internetskih kanala. 

 ─ Svi smo motivirani za to da Hrvatskoj i svijetu pokažemo kako smo spremni ugostiti manifestaciju na ovako visokoj natjecateljskoj razini te da smo zemlja koja stremi sportskim uspjesima i može zadiviti cijeli svijet svojim prirodnim ljepotama i baštinom – istaknuo je Miholjević. (kt)

Fotografije

Fotografija: KL-Photo


Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Cafe bar Soggiorno
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...