Početna
Petak, 20.Rujna 2019 (08:29:51) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Promoarh -  prvi međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja
Parenzana 2019.

Grad Poreč: Postavljanje lokota na vrata Vau Parka prijavljeno policiji

Poreština, 10.09.2019. (11:59)
Komunalni redari su uklonili lokot i lanac s ulaza u Vau park
Komunalni redari su uklonili lokot i lanac s ulaza u Vau park

– Grad Poreč nije postavio lokot na ulazna vrata Vau parka na Finidi. Komunalni redari su ga po dojavi građana odmah uklonili, a njegovo postavljanje prijavili policiji, odgovor je na upit kojeg je Parentium jučer postavio gradskoj upravi vezano uz nedavna događanja u Vau parku na Finidi.

Podsjetimo, jučer su društvene mreže preplavile fotografije nezadovoljnih korisnika Vau parka koji su neugodno iznenadili lokotom i lancem na ulaznim vratima.

Iz Grada poručuju kako su izgradnjom parka htjeli podići standard i osigurati novu ponudu za sugrađane, a napominju kako je odluka o gradnji Vau parka prošla sve potrebne procedure i javnost je o tome i pravovremeno informirana.

– Od početka korištenja Vau parka, korisnici su Gradu u više navrata prijavili uznemiravanje od istih osoba. Kako se radi o remećenju javnog reda i mira, takve je stvari bilo potrebno prijaviti policiji, što svjedoci nisu učinili. Kako bi se smanjile tenzije oko samog parka, Grad je prije sezone privremeno prekinuo završne radove na Vau parku koji tijekom sezone nisu ni mogli biti dovršeni, poručuju iz Grada na upit Parentiuma.

Grad u više navrata vodio i razgovore s korisnicima, kao i sa stanarima u blizini Vau parka, nudeći kompromisna rješenja, no dogovor, sudeći prema lokotu na vratima, nije postignut. (lš)Mobilna verzija članka

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Frigoservis Šime - klima uređaji
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Cafe bar Soggiorno