Početna
Četvrtak, 19.Rujna 2019 (02:52:56) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Promoarh -  prvi međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja
Mordokon 2019

OŠ Finida: Novi počeci za kolegice Poropat Božac i Baljak

Poreština, 07.09.2019. (19:46)
Kolektiv Osnovne škole Finida u Poreču
Kolektiv Osnovne škole Finida u Poreču

Kolektiv porečke osnovne škole Finida ovih se dana oprostio od dosadašnje ravnateljice Suzane Poropat Božac, koja je prešla na čelo Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile u Pazinu, i od učiteljice njemačkog jezika Romilde Baljak, koja je otišla u mirovinu.

Poropat Božac bila je početkom 2018. privremena ravnateljica škole u osnivanju, a potom i njena prva ravnateljica, u školskoj 2018./2019. godini. Prethodno je 16 godina bila ravnateljica OŠ Vladimira Nazora u Rovinju.

Učiteljica Baljak, rodom iz Labina, radila je zadnjih osam godina u OŠ Poreč, a posljednju je školsku godinu provela radeći u čak četiri škole (dvije matične i dvije područne) na Poreštini. 

-Obje su djelatnice zaslužile duboko poštovanje kolektiva, kako zbog stručnosti, neiscrpne radne energije tako zbog njegovanja pozitivnih međuljudskih odnosa. Dakle, dva nova početka: za ravnateljicu Poropat Božac nastavak stručnog rada na unapređenju školstva u Istarskoj županiji, a za umirovljenu učiteljicu Baljak kvalitetno ispunjeno mirnije životno razdoblje.

Kako obje  svoje životne putove nastavljaju u gradovima manje sunčanim od Poreča, uz izraze najdublje zahvalnosti za sve što su nam podarile tijekom njihova rada u našoj školskoj ustanovi, svi mi, djelatnici OŠ Finida želimo da im nad glavama ubuduće bude samo vedro nebo, bez oblačaka, poručio je školski kolektiv u priopćenju na ovu temu. (dp)



Mobilna verzija članka

Oglasi

Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Porsche Istra
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Nova Corolla Hybrid