Početna
Ponedjeljak, 27.Siječnja 2020 (10:40:29) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Promohotel - 35. međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

OŠ Finida: Novi počeci za kolegice Poropat Božac i Baljak

Poreština, 07.09.2019. (19:46)
Kolektiv Osnovne škole Finida u Poreču
Kolektiv Osnovne škole Finida u Poreču

Kolektiv porečke osnovne škole Finida ovih se dana oprostio od dosadašnje ravnateljice Suzane Poropat Božac, koja je prešla na čelo Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile u Pazinu, i od učiteljice njemačkog jezika Romilde Baljak, koja je otišla u mirovinu.

Poropat Božac bila je početkom 2018. privremena ravnateljica škole u osnivanju, a potom i njena prva ravnateljica, u školskoj 2018./2019. godini. Prethodno je 16 godina bila ravnateljica OŠ Vladimira Nazora u Rovinju.

Učiteljica Baljak, rodom iz Labina, radila je zadnjih osam godina u OŠ Poreč, a posljednju je školsku godinu provela radeći u čak četiri škole (dvije matične i dvije područne) na Poreštini. 

-Obje su djelatnice zaslužile duboko poštovanje kolektiva, kako zbog stručnosti, neiscrpne radne energije tako zbog njegovanja pozitivnih međuljudskih odnosa. Dakle, dva nova početka: za ravnateljicu Poropat Božac nastavak stručnog rada na unapređenju školstva u Istarskoj županiji, a za umirovljenu učiteljicu Baljak kvalitetno ispunjeno mirnije životno razdoblje.

Kako obje  svoje životne putove nastavljaju u gradovima manje sunčanim od Poreča, uz izraze najdublje zahvalnosti za sve što su nam podarile tijekom njihova rada u našoj školskoj ustanovi, svi mi, djelatnici OŠ Finida želimo da im nad glavama ubuduće bude samo vedro nebo, bez oblačaka, poručio je školski kolektiv u priopćenju na ovu temu. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Nova Corolla Hybrid
Najslasniji burgeri u gradu
Cafe bar Soggiorno
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
HAK Auto-klub Poreč