Početna
Nedjelja, 15.Rujna 2019 (21:05:22) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Free Poreč MTB Tours: kroz porečke šume, vinograde i maslinike
MAX petak 20. rujna

Duo EurAsia zatvara 58. Koncerte u Eufrazijani

Kultura, 04.09.2019. (13:46)

Duo EurAsia, koji čine tajvansko-kanadska pijanistica Catherine Lan i slovenski pijanist Jure Rozman, svojim će nastupom u petak u 21 sat zatvoriti ovogodišnje 58 Koncerte u Eufrazijani.

Oboje aktivno djeluju na Floridi kao koncertantni solisti, pedagozi na glazbenom fakultetu, komorni glazbenici te umjetnički ravnatelji Rosemary Duffy Larson u Fort Lauderdaleu. Kao Duo EurAsia nastupali su u SAD-u i Europi, a ovog ljeta su imali prvo veće gostovanje u Kini.

U Poreču će izvesti skladbe Franza Schuberta, Sergeja Rachmaninova, Claudea Debussyja, Mauricea Ravela i Gabriela Fauréa.

Ulaznice po cijeni od 50 kuna mogu se kupiti na ulazu u Eufrazijevu baziliku na dan koncerta od 19 sati. Ulaznice je moguće rezervirati ili kupiti putem interneta na rezervacije@poup.hr. Za umirovljenike i djecu ispod 12 godina ulaz je besplatan.

Koncerti se odvijaju u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Poreč, pod pokroviteljstvom Grada Poreča-Parenzo, Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Istarske županije, Porečke i pulske biskupije te Župnog ureda Poreč, Turističke zajednice Grada Poreča i Austrijskog kulturnog foruma, a pod sponzorstvom Damjanić vina te Pizzerije Dali. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom