Početna
Petak, 23.Listopada 2020 (23:54:27) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Pentola Poreč
TXT reklame poslovni pokloni

Nagrade za novigradske srednjoškolce odlikaše

Istra, 31.08.2019. (15:01)
(Izvor:Novigrad.hr)Link
Novigrad - nagrađene učenice i učenici 2019. godine
Novigrad - nagrađene učenice i učenici 2019. godine

Grad Novigrad je u sklopu proslave Dana grada i gradskog zaštitnika svetog Pelagija nagradio odlične učenice i učenike srednjih škola. Nagrade im je u muzeju Lapidarium u društvu zamjenice Sonje Šikanić uručio gradonačelnik Anteo Milos, a dodjeli nagrada nazočili su i predsjednik Gradskog vijeća Vladimir Torbica, pročelnik odjela za društvene djelatnosti Alen Luk te nekolicina roditelja nagrađenih učenika.

Novčanom nagradom od 1.000 kuna nagrađeno je 17 srednjoškolki i srednjoškolaca koji polaze pet istarskih i tri riječke srednje škole. U prvim razredima nagrađeni su Tomas Carlin, Gaia Fabris, Anteo Kajinić i Patrik Pasulji, u drugim Dominik Krulčić, Enea Makin, Emanuel Pištan i Petra Zovko, u trećem Linda Baissero, Antea Grgić, Manuela Malbašić, Tea Sain i Annadea Žužić, a u četvrtim Iva Nikačević, Megi Pasulji, Ivana Prodan i Simona Selar.

Među nagrađenim učenicama i učenicima je 12 korisnika gradskih stipendija, dok su Iva Nikačević, Megi Pasulji i Ivana Prodan postigle odličan uspjeh tijekom sva četiri razreda srednje škole.

Ovom prigodom su Simoni Selar za osvojeno 2. mjesto na državnom natjecanju iz talijanskog jezika, Lindi Baissero za 1. mjesto na županijskom natjecanju iz geografije, te Emanuelu Pištanu za osvojeno 1. mjesto na natjecanju iz kemije Primorsko-goranske županije, uručeni poklon bonovi od 500 kuna vrijednosti koje će moći iskoristiti u knjižari. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Cafe bar Soggiorno
HAK Auto-klub Poreč
Porsche Istra