Početna
Četvrtak, 28.Svibnja 2020 (02:52:02) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
Virtualna učionica POUP-a

U Kampu vatrogasne mladeži 1400 polaznika iz cijele Hrvatske

Hrvatska, 29.08.2019. (12:50)

Gotovo 1400 mladih iz svih krajeva Hrvatske sudjelovalo je na 24. po redu Kampu vatrogasne mladeži koji je jučer svečano završio u Fažani. Kroz kamp je od 17. lipnja prošlo 11 smjena vatrogasne mladeži iz gotovo svih županija, a mnogima je to bio prvi put na moru. Na zatvaranju su prezentirane vatrogasne vježbe i prikazana dva filma o radu kampa.

-Planiramo nastaviti razvijati rad kampa jer su, vjerujem, njegovi sadašnji sudionici budući vatrogasni dužnosnici, rekao je Dino Kozlevac, zapovjednik Vatrogasne zajednice Istarske županije, i zamjenik predsjednika Hrvatske vatrogasne zajednice (HVZ). Zahvalio je fažanskoj općini, turističkoj zajednici, Nacionalnom parku Brijuni te kolegama iz Fažane i Pule za doprinos uspješnom radu kampa.

Glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković pozdravio je nazočne u ime predsjednika Hrvatske vatrogasne zajednice Ante Sanadera.

-Želja nam je da kamp postane odgojno-obrazovni centar koji će 365 dana u godini biti otvoren svim članovima vatrogasne organizacije, rekao je Tucaković.

Na svečanosti su bili i predsjednik Vatrogasne zajednice Primorsko-goranske županije Slavko Gauš, načelnik Fažane Željko Popović sa suradnicima, zapovjednik DVD-a Fažane Milan Tadić, zapovjednik DVD-a NP Brijuni Stjepan Sušac i drugi uvaženi gosti. (kt)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Pogrebne usluge Silentium
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Porsche Istra