Početna
Srijeda, 16.Listopada 2019 (20:09:33) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Sajam pršuta u Tinjanu 2019.

U Kampu vatrogasne mladeži 1400 polaznika iz cijele Hrvatske

Hrvatska, 29.08.2019. (12:50)

Gotovo 1400 mladih iz svih krajeva Hrvatske sudjelovalo je na 24. po redu Kampu vatrogasne mladeži koji je jučer svečano završio u Fažani. Kroz kamp je od 17. lipnja prošlo 11 smjena vatrogasne mladeži iz gotovo svih županija, a mnogima je to bio prvi put na moru. Na zatvaranju su prezentirane vatrogasne vježbe i prikazana dva filma o radu kampa.

-Planiramo nastaviti razvijati rad kampa jer su, vjerujem, njegovi sadašnji sudionici budući vatrogasni dužnosnici, rekao je Dino Kozlevac, zapovjednik Vatrogasne zajednice Istarske županije, i zamjenik predsjednika Hrvatske vatrogasne zajednice (HVZ). Zahvalio je fažanskoj općini, turističkoj zajednici, Nacionalnom parku Brijuni te kolegama iz Fažane i Pule za doprinos uspješnom radu kampa.

Glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković pozdravio je nazočne u ime predsjednika Hrvatske vatrogasne zajednice Ante Sanadera.

-Želja nam je da kamp postane odgojno-obrazovni centar koji će 365 dana u godini biti otvoren svim članovima vatrogasne organizacije, rekao je Tucaković.

Na svečanosti su bili i predsjednik Vatrogasne zajednice Primorsko-goranske županije Slavko Gauš, načelnik Fažane Željko Popović sa suradnicima, zapovjednik DVD-a Fažane Milan Tadić, zapovjednik DVD-a NP Brijuni Stjepan Sušac i drugi uvaženi gosti. (kt)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
HAK Auto-klub Poreč
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom