Početna
Srijeda, 20.Studenog 2019 (18:37:37) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Crofish Poreč
Istarski supermarketi - aktualni akcijski katalog

Uskoro novo izdanje Tuna Restaurant Weeka i Tunalicious Street Food Festivala

Zabava, 28.08.2019. (12:24)
Tunalicious street food festival
Tunalicious street food festival

Poreč, 28. kolovoza 2019. - Porečom će se ovih dana širiti mirisi najukusnijih specijaliteta od tune, jer se od 31. kolovoza do 7. rujna održava tjedan tune.

Već će od subote u sklopu Tuna Restaurant Weeka u petnaestak porečkih restorana posjetitelji moći kušati posebno pripremljene jelovnike na bazi tune po promotivnim cijenama. Restorani koje ove godine sudjeluju u ovom jedinstvenom gastro doživljaju su: Cotton Club, Konoba Ćakula, Divino, Gourmet, Cardo, Chilli Fusion Streetfood, Papabirra, Restaurant Spinnaker, La Pentola Trattoria Borik, Sv. Nikola, Bistro Niki's i Fora Le Porte koji su za sve ljubitelje tune pripremili najbolji izbor specijaliteta od ove riblje poslastice. Na jelovniku će se naći za svačiji ukus ponešto: carpaccio od tune u emulziji limete i maslinova ulja preko steaka tune u sezamu na matovilcu i palenti sa žara do dimljene i tataki tune te brojnih drugih delicija.

U tjednu tune održat će se i Tunalicious Street Food Festival u sklopu kojeg će od 5. do 7. rujna posjetitelji na porečkoj rivi uživati u raznim morskim poslasticama koje će nuditi različiti gastro corneri, kao i u bogatoj ponudi domaćih vina i ostalih pića. Za sjajnu festivalsku atmosferu pobrinut će se DJ-i i bendovi: The A!, rabački Side Effects, Pavel i Silente.

Od 4. do 7. rujna slijedi peto izdanje najvećeg natjecanja u lovu na veliku ribu na cijelom Jadranu - TunIstra – Offshore World Challenge koja iz godine u godinu okuplja sve veći broj sudionika i gostiju.

Vrhunac gastronomskog doživljaja inspiranog tunom sprema se 6. rujna u poznatom porečkom restoranu Spinnaker, gdje će gostujući chef Hrvoje Zirojević u Istru donijeti dašak Dalmacije. Ovaj kulinarski virtuoz gostima će pripremati večeru u četiri slijeda s vrhunskim dalmatinskim vinima, dok će ga pratiti peti slijed s desertom executive chefa Valamar Riviera Hotela Ivana Ergovića.

Organizatori ovog nezaboravnog tjedna u Poreču su sportski ribolovni klub Big Game 4 Tuna i tvrtka MPG, dok je glavni sponzor Valamar Riviera. Ponudu Tuna Restaurant Week-a i detalje o tjednu posvećenom tuni u Poreču možete pronaći na www.tunaliciousporec.com i službenoj Facebook stranici događanja. (PR/dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Nova Corolla Hybrid
Najslasniji burgeri u gradu
Pogrebne usluge Silentium
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore