Početna
Četvrtak, 9.Srpnja 2020 (23:26:27) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Čišćenje apartmana i soba ozonom!
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Krenule ovrhe državnih tvrtki nad radnicima Uljanika

Gospodarstvo, 21.08.2019. (10:45)
Uljanik (foto uljanik.hr)
Uljanik (foto uljanik.hr)

FINA je ovih dana krenula s novim valom blokiranja računa radnicima Uljanika, a nekima je Hrvatska elektroprivreda obustavila isporuku električne energije, navodi se u medijskom apelu IDS-a upućenom čelnicima države i državnih poduzeća.

„Vrijeme je da država pokaže da je ona tu zbog ljudi, a ne obrnuto. Ovim putem želim uputiti apel čelnicima državnih institucija i poduzeća da pokažu solidarnost prema radnicima Uljanika. Obustavite ili odgodite ovršne postupke prema Uljanikovcima, jer je njihov jedini krimen to što su vjerovali da država može riješiti problem“, istaknuo je u priopćenju Robert Cvek, predsjednik IDS-a Pule.

Grad Pula je, kao suvlasnik Uljanika, građanima omogućio odgodu plaćanja, obročnu otplatu duga u ustanovama i trgovačkim društvima čiji je osnivač Grad Pula te isporuke pojedinih komunalnih usluga. Iz Grada planiraju podmiriti otvorena dugovanja radnika Uljanika po osnovi troškova obroka, prijevoza i smještaja. Formirano je i Povjerenstvo za pomoć i savjetovanje radnicima Uljanika o mogućnostima njihovog daljnjeg zapošljavanja. (kt)Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Scan4menu Poreč
Pogrebne usluge Silentium