Početna
Nedjelja, 15.Rujna 2019 (21:12:14) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Promoarh -  prvi međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja
MAX petak 20. rujna

Krenule ovrhe državnih tvrtki nad radnicima Uljanika

Gospodarstvo, 21.08.2019. (10:45)
Uljanik (foto uljanik.hr)
Uljanik (foto uljanik.hr)

FINA je ovih dana krenula s novim valom blokiranja računa radnicima Uljanika, a nekima je Hrvatska elektroprivreda obustavila isporuku električne energije, navodi se u medijskom apelu IDS-a upućenom čelnicima države i državnih poduzeća.

„Vrijeme je da država pokaže da je ona tu zbog ljudi, a ne obrnuto. Ovim putem želim uputiti apel čelnicima državnih institucija i poduzeća da pokažu solidarnost prema radnicima Uljanika. Obustavite ili odgodite ovršne postupke prema Uljanikovcima, jer je njihov jedini krimen to što su vjerovali da država može riješiti problem“, istaknuo je u priopćenju Robert Cvek, predsjednik IDS-a Pule.

Grad Pula je, kao suvlasnik Uljanika, građanima omogućio odgodu plaćanja, obročnu otplatu duga u ustanovama i trgovačkim društvima čiji je osnivač Grad Pula te isporuke pojedinih komunalnih usluga. Iz Grada planiraju podmiriti otvorena dugovanja radnika Uljanika po osnovi troškova obroka, prijevoza i smještaja. Formirano je i Povjerenstvo za pomoć i savjetovanje radnicima Uljanika o mogućnostima njihovog daljnjeg zapošljavanja. (kt)Mobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
Vruće ljetne ponude
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
HAK Auto-klub Poreč
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom