Početna
Ponedjeljak, 19.Kolovoza 2019 (17:03:37) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Povratak u školu

Objavljena imena konjanika za 44. Trku na prstenac

Istra, 12.08.2019. (14:27)
Kristijan Kancelar, slavodobitnik 43. Trke na prstenac u Barbanu (arhiva)
Kristijan Kancelar, slavodobitnik 43. Trke na prstenac u Barbanu (arhiva)

Na današnjoj konferenciji za medije najavljen je program 44. Trke na prstenac u Barbanu koja će se u prisutnosti brojnih gostiju i uzvanika iz hrvatskog političkog i gospodarskog života održati od 16. do 18. kolovoza na barbanskom Gradišću. Predstavnicima medija obratili su se Dalibor Paus, predsjednik društva Trka na prstenac, Milio Grabrović, vođa konjanika i tajnik društva Trka na prstenac Aldo Osip.

-Kao i svake godine nastojimo brojnim posjetiteljima osigurati dobar i bogat popratni program, interesantan za sve generacije. Održat će se i gađanje glinenih golubova koje je nekada bilo dio tradicije i programa u Barbanu te smo ga ponovo uvrstiti u program. Svakako je potrebno naglasiti da vas za zabavu očekuju Mladen Grdović i Šajeta s bendom u subotu, a u nedjelju nakon Trke na prstenac nastupaju Crvena jabuka i Alen Vitasović s bendom. Bit će tu još puno zabave i uz Deana Bakića, Lighthouse Band, DJ-a Nikolu z Kukurini i Night Express bend.

Uz brojne goste, uzvanike i prijatelje Trke, bit će ovo vikend prepun događanja u kojem središnje mjesto zauzimaju Trka za viticu u subotu i Trka na prstenac u nedjelju. Obje trke počinju u 17 sati na barbanskom Gradišću,“ istaknuo je načelnik Barbana Dalibor Paus.

Službeno otvorenje programa 44. Trke započinje podizanjem zastave u 20.30 sati u petak, 16. kolovoza.

Vođa konjanika Grabrović predstavio je svih 16 konjanika koji su ove godine uspjeli proći kvalifikacije i ući u društvo odabranih. To su: Gvido Babić, Petar Benčić, Danijel Broskvar, Bruno Celija, Milio Grabrović, Andrej Kancelar, Kristijan Kancelar, Luka Kancelar, Bruno Kožljan, Antonio Osip, Stefano Osip, Nandi Radola, Maksimilijan Rojnić, Goran Špada, Silvio Učkar i Aleksa Vale.

Vatromet se očekuje u nedjelju oko 22 sata. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Porsche Istra
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
HAK Auto-klub Poreč
Vruće ljetne ponude