Početna
Nedjelja, 17.Studenog 2019 (15:50:57) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Crofish Poreč

Teško ozlijeđeni vozači mopeda i motocikla

Crna kronika, 12.08.2019. (13:20)
Ilustracija (PU istarska)
Ilustracija (PU istarska)

Tijekom jučerašnjeg dana na području Istre dogodile su se tri prometne nesreće u kojima su teško stradali vozači motocikla i mopeda, javljaju iz istarske policije.

Prva nesreća dogodila se jučer oko 4,30 sati u Umagu, gdje je 34-godišnjak bez korištenja zaštitne kacige upravljao mopedom Peugeot pulske registarske oznake. Zbog neprilagođene brzine kretanja prednjim je dijelom udario u središnji otok raskrižja, pri čemu je pao na kolnik. Zbog teških ozljeda zadržan je na liječenju u pulskoj bolnici.

Oko 12,50 sati na državnoj cesti Ponte Porton – Buzet u prometnoj je nesreći teško ozlijeđen vozač motocikla. Nesreću je izazvao 54-godišnjak za upravljačem automobila Citroen koji se kretao iz smjera Ponte Portona prema Buzetu. Kod odvojka za Mali Mlun, vozač automobila započeo je skretati u lijevo, a da pritom nije propustio motocikl Suzuki pulske registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 61-godišnjak. Od siline udarca 61-godišnjak je pao na kolnik te je zbog teških ozljeda zadržan na liječenju u riječkoj bolnici. Zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, protiv vozača Citroena podnosi se kaznena prijava u redovnom postupku.

Na području Vrsara se oko 14,45 sati dogodila prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 62-godišnjak, vozač mopeda Vespa pulske registarske oznake. Krećući se kolnikom državne ceste D75, iz smjera Vrsara prema Flengima, zbog neprilagođene brzine kretanja izgubio je nadzor nad mopedom i sletio s kolnika. Pružena mu je pomoć u pulskoj bolnici gdje je zbog teških ozljeda zadržan na liječenju. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Nova Corolla Hybrid
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Porsche Istra
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6