Početna
Utorak, 10.Prosinca 2019 (15:16:25) - Godina:17

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
IDA - Istarska razvojna agencija - 20 godina
Advent Poreč

Održane Iron Girl i Ironkids utrka

Sport, 08.08.2019. (15:31)

Iron Girl Poreč, utrka namijenjena isključivo ženama i djevojkama iznad 16 godina, održala se u utorak u 9 sati, u Zelenoj laguni. Na stazi dužine 3,6 kilometara koja je obilazila cijeli zaljev prvo mjesto osvojila je Lea Miletić (1995.) otrčavši 3,6 kilometara za 15 minuta i 16 sekundi. Drugo mjesto osvojila je Benedicte Vucić, a treće Leonida Krašević.

Na Ironkids utrci  sudjelovala su se djeca u dobi od 6 do 15 godina, a start je bio na Ski Liftu. U kategoriji 400 metara Elena Vojniković osvojila je prvo mjesto,  Valentin Leo Witte drugo, dok je treće pripalo Yaroslavu Vakhrushevu. 

Na 800 metara prvo mjesto osvojio je Ilyi Stepanov, drugo Jaki Pajk, a treće Chiara Petretti. 

U kategoriji 1 200 metara pobjedu je odnijela Klarisa Gorjup, dok je drugo mjesto osvojila Hannah Matthes, a treće Petar Brajković. Na 1 600 metara prvo mjesto je osvojio Emanuel Puhanić dok su drugo i treće mjesto osvojili Sonja Rajko i Adrian Ščerbakov. U posljednjoj kategoriji, onoj na 2 000 metara pobjedu je odnio Maks Ćosić. Drugo i treće mjesto pripali su Aleksandru Vakhrushevu i Karlu Šulcu.

Utrka se odvijala u organizaciji Plave Lagune koja je s World Triatlon Corporation, vlasnikom licence za Ironman,  potpisala dvogodišnji ugovor. (dp)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
HAK Auto-klub Poreč
Nova Corolla Hybrid
Porsche Istra
Frigoservis Šime - klima uređaji