Početna
Utorak, 10.Prosinca 2019 (15:02:24) - Godina:17

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
IDA - Istarska razvojna agencija - 20 godina
Advent Poreč

Umag: Naručivao ubojstvo obitelji s kojom je bio u zavadi pa dospio iza rešetki

Crna kronika, 08.08.2019. (12:07)
(Izvor:Telegram.hr)Link

Telegram danas javlja nove detalje slučaja iz Istre gdje je uhićen 60-godišnjak jer je naručio ubojstvo 57-godišnjaka, njegove supruge (51) i djeteta. Razlog su bili neriješeni imovinsko-pravni odnosi, odnosno dugovi između dvojice muškaraca koji su živjeli u istoj kući, piše Ana Raić Knežević.

Poremećeni odnosi susjeda kulminirali su prije nekoliko dana. U večernjim satima 60-godišnjak je zaprijetio smrću 51-godišnjakinji, ali i pokušao angažirati 40-godišnjeg poznanika da likvidira cijelu obitelj s kojom je bio u zavadi - 57-godišnjaka, njegovu suprugu i dijete. Ponudio mu je za to i novac.

Međutim, 40-godišnjak je to odbio i sve prijavio potencijalnim žrtvama. Ubrzo je obavještena i policija koja je uhitila 60-godišnjaka. U njegovom domu pronađen je i prepravljeni plinski pištolj u koji je bila umetnuta užlijebljena čelična cijev, kalibra 7,65 milimetara.

Takvo oružje, kako stoji u rješenju o otvaranju istrage, spada u kategoriju A koju građani ne smiju držati. Zato je osim za tri pokušaja teškog ubojstva prijavljen i za nedozvoljeno držanje oružja.

Nakon ispitivanja osumnjičeni je priveden na Županijski sud u Puli koji mu je odredio istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, te bojazni da ne ponovi kazneno djelo, javlja Telegram.Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
HAK Auto-klub Poreč
Porsche Istra