Početna
Nedjelja, 18.Kolovoza 2019 (05:41:30) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Porečki delfin 2019.

Umag: Naručivao ubojstvo obitelji s kojom je bio u zavadi pa dospio iza rešetki

Crna kronika, 08.08.2019. (12:07)
(Izvor:Telegram.hr)Link

Telegram danas javlja nove detalje slučaja iz Istre gdje je uhićen 60-godišnjak jer je naručio ubojstvo 57-godišnjaka, njegove supruge (51) i djeteta. Razlog su bili neriješeni imovinsko-pravni odnosi, odnosno dugovi između dvojice muškaraca koji su živjeli u istoj kući, piše Ana Raić Knežević.

Poremećeni odnosi susjeda kulminirali su prije nekoliko dana. U večernjim satima 60-godišnjak je zaprijetio smrću 51-godišnjakinji, ali i pokušao angažirati 40-godišnjeg poznanika da likvidira cijelu obitelj s kojom je bio u zavadi - 57-godišnjaka, njegovu suprugu i dijete. Ponudio mu je za to i novac.

Međutim, 40-godišnjak je to odbio i sve prijavio potencijalnim žrtvama. Ubrzo je obavještena i policija koja je uhitila 60-godišnjaka. U njegovom domu pronađen je i prepravljeni plinski pištolj u koji je bila umetnuta užlijebljena čelična cijev, kalibra 7,65 milimetara.

Takvo oružje, kako stoji u rješenju o otvaranju istrage, spada u kategoriju A koju građani ne smiju držati. Zato je osim za tri pokušaja teškog ubojstva prijavljen i za nedozvoljeno držanje oružja.

Nakon ispitivanja osumnjičeni je priveden na Županijski sud u Puli koji mu je odredio istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, te bojazni da ne ponovi kazneno djelo, javlja Telegram.Mobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Porsche Istra
HAK Auto-klub Poreč