Početna
Nedjelja, 18.Kolovoza 2019 (05:37:40) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Porečki delfin 2019.

Ovog tjedna u POUP-u

Kultura, 06.08.2019. (11:30)
Istarska sabornica u Poreču
Istarska sabornica u Poreču

Hrvatsko-makedonski etno duo Vasko Atanasovski i Zoran Majstorović nastupit će sutra u 21 sat u lapidariju Zavičajnog muzeja Poreštine u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta. Ulaz je slobodan.

Petak je rezerviran za 58. Koncerti u Eufrazijani gdje će u 21 sat nastupiti Zagrebački kvartet koji će izvedbama L. van Beethovena i M. Ravela proslaviti svoju stotu obljetnicu. Ulaznice po cijeni od 50 kuna možete preuzeti na ulazu u Eufrazijevu baziliku jedan sat prije početka koncerta. Moguće je ulaznice i rezervirati ili kupiti internetskim putem na rezervacije@poup.hr. Za umirovljenike i djecu ispod 12 godina ulaz je besplatan.

Na kino programu u četvrtak, petak i subotu u 19 sati bit će film Angry birds film 2, dok će se u 21 sat prikazivati hrvatski film General.

U Maloj galeriji i Galeriji Zuccato u tijeku su izložbe Organizirani kaos i prikaz radova Grupe OHO, a u U Istarskoj sabornici otvoren je 59. Annale, najstarija je hrvatska skupna likovna izložba suvremene umjetnosti, pod temom “Da nam živi, živi rat”. (lš)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Frigoservis Šime - klima uređaji
Porsche Istra
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...