Početna
Srijeda, 11.Prosinca 2019 (21:44:30) - Godina:17

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Novogodišnja lutrija Društva invalida Poreč
Advent Poreč

Ovog tjedna u POUP-u

Kultura, 06.08.2019. (11:30)
Istarska sabornica u Poreču
Istarska sabornica u Poreču

Hrvatsko-makedonski etno duo Vasko Atanasovski i Zoran Majstorović nastupit će sutra u 21 sat u lapidariju Zavičajnog muzeja Poreštine u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta. Ulaz je slobodan.

Petak je rezerviran za 58. Koncerti u Eufrazijani gdje će u 21 sat nastupiti Zagrebački kvartet koji će izvedbama L. van Beethovena i M. Ravela proslaviti svoju stotu obljetnicu. Ulaznice po cijeni od 50 kuna možete preuzeti na ulazu u Eufrazijevu baziliku jedan sat prije početka koncerta. Moguće je ulaznice i rezervirati ili kupiti internetskim putem na rezervacije@poup.hr. Za umirovljenike i djecu ispod 12 godina ulaz je besplatan.

Na kino programu u četvrtak, petak i subotu u 19 sati bit će film Angry birds film 2, dok će se u 21 sat prikazivati hrvatski film General.

U Maloj galeriji i Galeriji Zuccato u tijeku su izložbe Organizirani kaos i prikaz radova Grupe OHO, a u U Istarskoj sabornici otvoren je 59. Annale, najstarija je hrvatska skupna likovna izložba suvremene umjetnosti, pod temom “Da nam živi, živi rat”. (lš)Mobilna verzija članka

Oglasi

Porsche Istra
Pogrebne usluge Silentium
Cafe bar Soggiorno
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6