Početna
Nedjelja, 25.Kolovoza 2019 (18:28:00) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Poreč Open Air Festival

Liburnicon - Alternativna povijest obilježit će ovogodišnje izdanje festivala

Zanimljivosti, 03.08.2019. (17:56)
Liburnicom 2018.
Liburnicom 2018.

Festival znanstvene fantastike i fantastike “Liburnicon” već se tradicionalno održava trećeg vikenda u kolovozu (ove godine od 16. do 18.08.) u Osnovnoj školi Rikard Katalinić Jeretov te je razlog što Opatija u to vrijeme postaje Meka za ljubitelje fantastičnih žanrova, mitologije i folklora, ali isto tako i naprednih znanosti i tehnologija.

I ove će godine biti književnih i znanstvenih predavanja, prezentacija, panel diskusija, kvizova i radionica. Počasni gost bit će Tad Williams, megapopularni američki pisac fantastike koji će se ovom prilikom susresti sa svojim obožavateljima iz regije.

Od domaćih gostiju valja istaknuti fizičare i djelatnike koji se bave popularizacijom znanosti kao što su Ivica Puljak, Saša Ceci i Davor Horvatić. Njihova predavanja namijenjena su kako mladoj geek populaciji, tako i svima željnima znanja o novim tehnološkim tendencijama. Uz predavanja, na Liburniconu se odvijaju i brojne druge točke: tematski kvizovi, kreativne i znanstvene radionice, nagradni turniri, a večer zaokružuju igre na otvorenom i koncerti domaćih rock bendova.

Više informacija ovdje. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Vruće ljetne ponude
Cafe bar Soggiorno
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Frigoservis Šime - klima uređaji