Početna
Nedjelja, 17.Studenog 2019 (19:09:48) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Crofish Poreč

Asfalt u Mihelićima, parkiralište u Musaležu, sanirane autobusne čekaonice

Iz Grada Poreča, 26.07.2019. (19:32)
Tijekom srpnja dovršeno je proširenje postojećeg parkirališta kraj crkvice u Musaležu koje sada ima deset parkirnih mjesta, dok je u naselju Mihelići privedeno kraju asfaltiranje nerazvrstane ceste prema kbr. 17. Radove je izvelo poduzeće Cesta d.o.o. Pula na temelju ugovora o izvođenju asfalterskih radova na rekonstrukciji cesta, nogostupa i puteva na području Gada Poreča-Parenzo u 2019. godini.

Oštećene vremenskim nepogodama ili devastacijom (čije posljedice se plaćaju iz proračuna), autobusne čekaonice sanirane su u naseljima Antonci, Veli Maj, Vranići, Kadumi, Jasenovica, Kirmenjak, Bonaci, Nova Vas i Baderna. Do početka školske godine sanirat će se i preostala oštećenja i urediti autobusne čekaonice. Radove na sanaciji autobusnih čekaonica izveo je Staklarski obrt Pino Staklar.

Umjesto popravaka i obnavljanja, bilo bi naprednije taj novac usmjeriti na nove zajedničke sadržaje na javnim mjestima, stoga Grad upućuje apel građanima da čuvaju gradsku imovinu, a sva uočena oštećenja ili one koji uništavaju imovinu prijave nadležnim službama, odnosno policiji i komunalnim redarima. (dp)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
HAK Auto-klub Poreč
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Cafe bar Soggiorno