Početna
Utorak, 10.Prosinca 2019 (13:41:19) - Godina:17

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
IDA - Istarska razvojna agencija - 20 godina
Advent Poreč

Leon Martinjaš i Edi Hadžić iz KDPSR Poreč nastupili u Raslini

Sport, 22.07.2019. (07:26)
Plivački maraton u Raslini (foto: 3sporta.com)
Plivački maraton u Raslini (foto: 3sporta.com)

U subotu je u Raslini održan jubilarni, deseti plivački maraton na kojem je uz novi rekord staze najbrži bio Grgo Mujan (KDP Split). Pobjednik je dionicu dugu 5 kilometara otplivao za 59 minuta i deset sekundi postavši tako prvi natjecatelj koji je tu stazu savladao za manje od jednog sata. Najbrža plivačica i ovog puta bila je Antonia Buličić (KDP Split) ostvarivši tako i treću pobjedu u  ovogodišnjoj trećoj CRO CUP utrci.

Nepunih 20 minuta nakon starta na cilj utrke dužine 1500 m stigao je Toni Radak (PK More), a za njim su slijedili Duje Kojundžić (Mornar) i Roko Krpina (Medveščak). Najbrža djevojka na kraćoj dionici bila je Lara Belakušić (PK More) dok su se na drugom i trećem mjestu smjestile Lucija Brkičić (PK Medveščak) i Tea Jukić (PK More).

Dok su posljednji natjecatelji na 1500 m lagano privodili utrku kraju, stazom je u rekordnom vremenu prošao Grgo Mujan. Gotovo pet minuta poslije njega do cilja su doplivali Leon Martinjaš (KDPSR Poreč) s vremenom 1:04:08 ispred svog klupskog kolege Edija Hadžića (1:04:09) te Antonije Buličić (1:04:10).

Do drugog mjesta u konkurenciji plivačica doplivala je Leona Coha (KDP Posejdon) za 1:05:16, dok je treća bila Karla Šitić (KDP Split).  Među najbržih deset danas našli su se još Dino Špadina (KDP Split), Vlado Pilipović (KDP Posejdon), Niko Vlatković (KDP Donat) te četvrta među plivačicama Nina Jokić (KDP Split).

Rezultate utrka pogledajte ovdje.

Slijedeći vikend na rasporedu je prvenstvo Hrvatske u daljinskom plivanju na 10000 metara koje će se tradicionalno održati u Omišu. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina