Početna
Petak, 3.Srpnja 2020 (22:03:36) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Valamar nagrađuje radnike s još 500 i 300 kuna

Gospodarstvo, 17.07.2019. (17:50)

Valamar Riviera će u kolovozu isplatiti dodatne nagrade za uspješno odrađen prvi dio turističke sezone, javljaju iz te tvrtke. Neto nagrada od 500 kuna slijedi svima koji će na dan 31. srpnja biti u radnom odnosu na određeno i neodređeno, te će kroz srpanj raditi najmanje pola mjeseca.

Učenicima i studentima koji će tijekom srpnja također raditi najmanje dva tjedna, isplatit će se nagrada u neto iznosu od 300 kuna.

-Odradili smo uspješno prvi dio sezone, a naši zaposlenici rade sjajan posao za što smo ih odlučili dodatno nagraditi. Ponosni smo što smo prepoznati kao top poslodavac u turizmu te kao jedan od najboljih poslodavaca u Hrvatskoj, navodi Ines Damjanić Šturman, direktorica sektora ljudskih potencijala.

Najavljuju i da će u prosincu isplatiti 13. plaću u neto iznosu od pet tisuća kuna. Pravo na dvije tisuće kuna božićnice imat će stalno zaposleni, dok će sezonci biti nagrađeni iznosima od 700 do 1500 kuna, ovisno o odrađenom broju sati.

U priopćenju za javnost ističu i da zaposlenicima jamče minimalnu neto plaću od pet do sedam i pol tisuća kuna, za odrađeni puni mjesečni fond sati. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Scan4menu Poreč
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Porsche Istra