Početna
Subota, 7.Prosinca 2019 (20:22:05) - Godina:17

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Novogodišnja lutrija Društva invalida Poreč
Advent Poreč

Valamar nagrađuje radnike s još 500 i 300 kuna

Gospodarstvo, 17.07.2019. (17:50)

Valamar Riviera će u kolovozu isplatiti dodatne nagrade za uspješno odrađen prvi dio turističke sezone, javljaju iz te tvrtke. Neto nagrada od 500 kuna slijedi svima koji će na dan 31. srpnja biti u radnom odnosu na određeno i neodređeno, te će kroz srpanj raditi najmanje pola mjeseca.

Učenicima i studentima koji će tijekom srpnja također raditi najmanje dva tjedna, isplatit će se nagrada u neto iznosu od 300 kuna.

-Odradili smo uspješno prvi dio sezone, a naši zaposlenici rade sjajan posao za što smo ih odlučili dodatno nagraditi. Ponosni smo što smo prepoznati kao top poslodavac u turizmu te kao jedan od najboljih poslodavaca u Hrvatskoj, navodi Ines Damjanić Šturman, direktorica sektora ljudskih potencijala.

Najavljuju i da će u prosincu isplatiti 13. plaću u neto iznosu od pet tisuća kuna. Pravo na dvije tisuće kuna božićnice imat će stalno zaposleni, dok će sezonci biti nagrađeni iznosima od 700 do 1500 kuna, ovisno o odrađenom broju sati.

U priopćenju za javnost ističu i da zaposlenicima jamče minimalnu neto plaću od pet do sedam i pol tisuća kuna, za odrađeni puni mjesečni fond sati. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Cafe bar Soggiorno
HAK Auto-klub Poreč
Nova Corolla Hybrid
Frigoservis Šime - klima uređaji