Početna
Srijeda, 16.Listopada 2019 (05:24:53) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Sajam pršuta u Tinjanu 2019.

Predstava „Maneštra od kazališta“ u Domu za starije i nemoćne Poreč

Poreština, 09.07.2019. (17:17)

Nedavno je u Domu za starije i nemoćne osobe Poreč gostovala dramska skupina Kluba umirovljenika Galija Poreč s prvim dijelom svoje popularne predstave „Maneštra od kazališta“. Pred brojnom publikom glumci - amateri izveli su četiri scene, a drugi dio predstave slijedi krajem rujna, povodom Dana starijih osoba.

Korisnici su s velikim zanimanjem pratili predstavu i velikim aplauzom ispratili izvođače. Pohvalili su izvedbu za koju su istaknuli da im je draga, jer obrađuje njima bliske teme, dok su izvođači starije osobe koje većinom i sami prepoznaju.

Glumci u predstavi svi su redom domaća lica, Porečani i Porečanke okupljeni u projektu ”KUP 54+” kojim je formirana amaterska dramska skupina za starije od 54 godine s ciljem njihovog aktivnog uključenja u kulturnu i umjetničku scenu Poreča.

Ravnateljica Doma Tihana Mikulčić zahvalila je članovima dramske grupe Kluba umirovljenika Galija na sjajnoj izvedbi kojom su obradovali i iznenadili korisnike Doma, a porečkoj Udruzi umirovljenika Klubu Galija na vrijednoj donaciji - TV aparatu koji će biti postavljen u dnevnom boravku stambenog dijela i koji će zamijeniti uređaj znatno manjeg ekrana. (dp)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Nova Corolla Hybrid
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Cafe bar Soggiorno
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...