Početna
Nedjelja, 21.Srpnja 2019 (15:54:18) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Viendel - Digitalni marketing

Predstava „Maneštra od kazališta“ u Domu za starije i nemoćne Poreč

Poreština, 09.07.2019. (17:17)

Nedavno je u Domu za starije i nemoćne osobe Poreč gostovala dramska skupina Kluba umirovljenika Galija Poreč s prvim dijelom svoje popularne predstave „Maneštra od kazališta“. Pred brojnom publikom glumci - amateri izveli su četiri scene, a drugi dio predstave slijedi krajem rujna, povodom Dana starijih osoba.

Korisnici su s velikim zanimanjem pratili predstavu i velikim aplauzom ispratili izvođače. Pohvalili su izvedbu za koju su istaknuli da im je draga, jer obrađuje njima bliske teme, dok su izvođači starije osobe koje većinom i sami prepoznaju.

Glumci u predstavi svi su redom domaća lica, Porečani i Porečanke okupljeni u projektu ”KUP 54+” kojim je formirana amaterska dramska skupina za starije od 54 godine s ciljem njihovog aktivnog uključenja u kulturnu i umjetničku scenu Poreča.

Ravnateljica Doma Tihana Mikulčić zahvalila je članovima dramske grupe Kluba umirovljenika Galija na sjajnoj izvedbi kojom su obradovali i iznenadili korisnike Doma, a porečkoj Udruzi umirovljenika Klubu Galija na vrijednoj donaciji - TV aparatu koji će biti postavljen u dnevnom boravku stambenog dijela i koji će zamijeniti uređaj znatno manjeg ekrana. (dp)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Izaberite novu Corollu prema vašim potrebama.
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Frigoservis Šime - klima uređaji
Cafe bar Soggiorno
Pogrebne usluge Silentium