Početna
Srijeda, 23.Listopada 2019 (19:08:06) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Crofish Poreč
Viendel - Digitalni marketing

Dino Kozlevac: Kamp vatrogasne mladeži treba raditi 365 dana u godini

Istra, 08.07.2019. (08:50)
Rad kampa u 11 smjena od 17. lipnja do 2. rujna
Rad kampa u 11 smjena od 17. lipnja do 2. rujna

I ove je godine Kamp vatrogasne mladeži u Fažani otvorio svoja vrata za više od tisuću pripadnika. Održava se u 11 smjena od 17. lipnja do 2. rujna 2019. godine, a posjetili su ga predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice (HVZ) Ante Sanader, glavni vatrogasni zapovjednik RH Slavko Tucaković i zapovjednik Vatrogasne zajednice Istarske županije Dino Kozlevac, ujedno i zamjenik predsjednika HVZ-a.

Obišli su smještajne jedinice i sportske sadržaje koji su ove godine preuređeni te polaznicima pružaju više aktivnosti, od sportskih igara do vatrogasnih vježbi. Visoki vatrogasni dužnosnici imali su prilike i popričati sa sudionicima Kampa te im se pridružiti u njihovim svakodnevnim aktivnostima.

-Smisao ovog Kampa nije samo u tome da djeca dođu i uživaju u ljetnim radostima, već ima i edukativnu ulogu, rekao je glavni vatrogasni zapovjednik Tucaković.

Dino Kozlevac podsjetio je na povijest razvoja Kampa koji je prvotno bio smješten u Novom Vinodolskom, a upravo je Istarska županija predložila lokaciju na kojoj je Kamp smješten danas. -Boravak u Kampu je dragocjeno iskustvo jer velik broj djece nije nikada vidio more. No, Kamp osim kupanja ima i svoj programski dio, od društvenih aktivnosti do vatrogasnih igrica. Boravak u Kampu poligon je i za nastanak brojnih dugogodišnjih prijateljstva. Velik broj tih mladih posjetitelja ostali su u vatrogasnog organizaciji do danas i to je bit ovoga Kampa. Naša želja je da Kamp živi 365 dana u godini, rekao je Kozlevac. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Cafe bar Soggiorno
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Porsche Istra