Početna
Srijeda, 18.Rujna 2019 (01:43:37) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Promoarh -  prvi međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja
Adwait Tripathi u Poreču

U subotu u Kašteliru: Romance and wine

Zabava, 05.07.2019. (09:20)

Program ljetnih manifestacija u Kašteliru počinje sutrašnjim koncertom Romance & wine in Kaštelir; ove godine nastupaju Bruno Krajcar, Ivana i Marija Husar, uz prezentaciju i degustaciju lokalnih vina. Koncert će početi u 21 sat.

-Kao i u privatnom životu, najbolji susreti događaju se sasvim slučajno, tako je i naša sinergija slučajno startala, pred sad već 10 godina, i dovela do izrazito kvalitetne, dugoročne suradnje i niza zajedničkih uspješnih projekata, rekla je Romina Sinosich, vanjska suradnica TZ Kaštelir-Labinci. -Na krilima prošlogodišnjeg uspjeha, drugo izdanje Romance & wine-a ove subote donosi drugačiju priču, spaja ležernost i romantiku, uz renomirane izvođače i najbolja lokalna vina. Rekla bih da je takav koncert hrana za dušu, i jako mi je drago da su vrhunski glazbenici prepoznali mali Kaštelir kao šarmantnu, ljetnu kulisu, kaže Sinosich.

Glazbenik Bruno Krajcar izrazio je zadovoljstvo prošlogodišnjim uspješnim koncertom s Vannom, ali i nastavkom priče Romance & wine s dvije sestre, njemu posebno drage kolegice, Marijom i Ivanom Husar. -Kako i sam naziv koncerta nalaže, program će i ove godine biti obilježen ljubavnim pjesmama, što autorskim, što iz riznice poznatih evegreena uz neizbježni klavir te ovoga puta i posebnog gosta, dragog mi kolege, riječkog jazz saksofonist Denisa Razumovića Razza. Zahvaljujem ovom prilikom na iznimnom gostoprimstvu domaćina, Romini Sinosich iz TZ-a koja je osmislila i pokrenula manifestaciju te načelniku Eniu Jugovcu. Lijepi prostor u parku pokazao se kao vrlo sugestivan ambijent za održavanje kulturnih događaja, rekao je Krajcar. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Pogrebne usluge Silentium
Porsche Istra
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom