Početna
Četvrtak, 28.Svibnja 2020 (14:03:02) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
Virtualna učionica POUP-a

Traju pripreme za Rise Up Festival u Poreču, u nedjelju stiže Sean Paul

Zabava, 04.07.2019. (14:20)

U tijeku je postavljanje pozornice za RISE UP music festival Poreč, jedan od najvećih glazbenih spektakala na našim prostorima, koji će se od petka do nedjelje odvijati u uvali Peškera. Na njoj će, praćeni vrhunskih audio-vizualnim efektima, nastupiti neke od najvećih imena elektronske glazbene scene. Finale će „odraditi” Sean Paul glavna zvijezda večeri.

U petak će publiku zabavljati Hernan Cattaneo, pionir argentinske i svjetske progressive-house scene. „El Maestro“ Cattaneo veliko je iznenađenje ovogodišnjeg RISE UP festivala, poznat po setovima „old-school“ elektronike. Cattanea će pratiti bosansko-hercegovački duo After Affair te još neka imena domaće elektronske scene.

U subotu, 6. srpnja nastupaju Željko Joksimović, DJ RetroVision te aktualna svjetska senzacija Don Diablo, trenutno sedmi na ljestvici svjetskih DJ-a. U nedjelju se sprema glazbeni spektakl u kojeg će posjetitelje uvesti domaća grupa Connect, nakon čega nastupa Rasta, popularni srpski hip-hoper, a sve će zaključiti Sean Paul.

Više o RISE UP programu možete pronaći ovdje ili na Facebook profilu Rise Up Festival Poreč. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
Porsche Istra
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom