Početna
Četvrtak, 18.Srpnja 2019 (09:53:41) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Max Petak u Max Cityju

Traju pripreme za Rise Up Festival u Poreču, u nedjelju stiže Sean Paul

Zabava, 04.07.2019. (14:20)

U tijeku je postavljanje pozornice za RISE UP music festival Poreč, jedan od najvećih glazbenih spektakala na našim prostorima, koji će se od petka do nedjelje odvijati u uvali Peškera. Na njoj će, praćeni vrhunskih audio-vizualnim efektima, nastupiti neke od najvećih imena elektronske glazbene scene. Finale će „odraditi” Sean Paul glavna zvijezda večeri.

U petak će publiku zabavljati Hernan Cattaneo, pionir argentinske i svjetske progressive-house scene. „El Maestro“ Cattaneo veliko je iznenađenje ovogodišnjeg RISE UP festivala, poznat po setovima „old-school“ elektronike. Cattanea će pratiti bosansko-hercegovački duo After Affair te još neka imena domaće elektronske scene.

U subotu, 6. srpnja nastupaju Željko Joksimović, DJ RetroVision te aktualna svjetska senzacija Don Diablo, trenutno sedmi na ljestvici svjetskih DJ-a. U nedjelju se sprema glazbeni spektakl u kojeg će posjetitelje uvesti domaća grupa Connect, nakon čega nastupa Rasta, popularni srpski hip-hoper, a sve će zaključiti Sean Paul.

Više o RISE UP programu možete pronaći ovdje ili na Facebook profilu Rise Up Festival Poreč. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Cafe bar Soggiorno
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Izaberite novu Corollu prema vašim potrebama.
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina