Početna
Srijeda, 23.Listopada 2019 (19:04:12) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Crofish Poreč
Viendel - Digitalni marketing

Učenici Umjetničke škole Poreč osvojili 9 nagrada u Italiji

Kultura, 04.07.2019. (10:57)
Učenici Umjetničke škole Poreč osvojili 9 nagrada u Italiji
Učenici Umjetničke škole Poreč osvojili 9 nagrada u Italiji

Učenici Umjetničke škole Poreč osvojili su sveukupno 9 nagrada na Međunarodnom festivalu harmonike 28a Festa internazionale della Fisarmonica koje se prošlog vikenda već tradicionalno održaou Erbezzu kod Verone u Italiji. Natjecanje se odvija u raznim disciplinama, podijeljenima po kategorijama, dobnim skupinama, za soliste, komorne ansamble i orkestre a porečani su osvojili pet prvih nagrada, dvije druge nagrade i dvije treće nagrade.

U A kategoriji (do 10 godina), učenica Stefany Vladušić iz I. razreda harmonike u klasi profesorice savjetnice Vilijane Šugar, osvojila je prvu nagradu, s 97 bodova od mogućih 100 bodova. U B kategoriji ( do 12 godina), učenik Nikola Antolović, iz IV. razreda harmonike u klasi profesora Paola Peruška, osvojio je prvu nagradu s 96 bodova. Također u B kategoriji, učenik Vito Mendica iz III. razreda harmonike u klasi profesorice Anamarije Lovrečić, osvojio je prvu nagradu. U C kategoriji, učenica Riccarda Labinac iz V. razred harmonike i Filip Žiković, iz V. razred harmonike u klasi Vilijane Šugar osvojili su prvo mjesto.

Drugu nagradu u B kategoriji s 94 boda osvojio je Leo Jurković iz II. razreda harmonike u klasi Vilijane Šugar.

Treće mjesto u C kategoriji osvojila je Vita Blažević iz V. razreda harmonike u klasi profesora Paola Peruška. Također u C kategoriji učenice Stella Ljubović iz V. razreda harmonike u klasi Vilijane Šugar i Roberta Brčić iz V. razreda harmonike u klasi profesorice Anamarije Lovrečić osvojile su treće mjesto s po 90 bodova.

Učenici su također nastupili na Gala koncertu pobjednika natjecanja u velikoj sportskoj dvorani Erbezza gdje su ocjenjivački sud i gradonačelnik Erbezza Lucio Campedelli uputili posebne čestitke učenicima i učiteljima Umjetničke škole Poreč. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Nova Corolla Hybrid
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Porsche Istra
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!