Početna
Srijeda, 16.Listopada 2019 (05:25:09) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Sajam pršuta u Tinjanu 2019.

TRIBE Block Party ovog petka u pulskom Rojcu

Istra, 03.07.2019. (16:04)

TRIBE Block Party održat će se ovog petka u Dnevnom boravku i dvorištu pulskog Rojca od 16 do 02 sata.

Program donosi dvije izložbe domaćih i stranih autora u dvorištu Rojca i u Dnevnom boravku Rojca. U dvorištu Rojca izlažu: Bad Taste, DIK kolektiv, Nataša Berk, Igor Dražić, Anna Gaspotić, Petra Gardijan, Iva Horvat, Edna Jurcan, Lea Komel, Marko Krnjajić, Iva Kuzmanović, Slaven Legović, Oleg Morović, Aleksej Orel, Petra Pletikos, Vilenia, Ivana Vojnić Vratarić, Marko Vojnić i Zolferino, dok u Dnevnom boravku Rojca na izložbi (De)Konstrukcija ženske perspektive izlažu: Anna Gaspotić, Dora Ramljak, Dunja Verbič iMilica Macanović.

Glazbeni dio Block Party-a predstavlja kolektive iz Rojca te goste iz Zagreba i Italije koji u svojim izričajima miješaju DJ i dub kulturu s političkim aktivizmom. Nastupaju BukaNoise collective, Foreigners Everywhere i Rafiki Selector iz Pule, Roots A Spread iz Bologne i Bolzana, Warrior Charge Soundsystem iz Udine i Prancing D iz Zagreba.

Ulaz je besplatan, a kompletan tijek manifestacije prenosit će se na Radio Rojcu.

Tribe Block Party dio je radijske emisije Tribe koju uređuje i vodi Marko Vojnić Gin svake srijede od 19 sati na Radio Rojcu. Organizatori manifestacije su BukaNoise i Savez udruga Rojca. Manifestaciju su financijski podržali Zaklada Kultura nova, Ministarstvo kulture i Grad Pula. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Cafe bar Soggiorno
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Porsche Istra