Početna
Ponedjeljak, 27.Siječnja 2020 (17:47:47) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Promohotel - 35. međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Valter Flego od danas i službeno novi zastupnik u Europskom parlamentu

EU, 02.07.2019. (15:47)
Valter Flego
Valter Flego

Od jutros u 10 sati Valter Flego i službeno je novi hrvatski zastupnik u Europskom parlamentu. - Istra još jednom ima svoga zastupnika u Bruxellesu, svoga čovjeka u jedino izravno izabranom tijelu Europske unije gdje se donosi dvije trećine zakona koji direktno utječu na svakodnevni život građana Republike Hrvatske, tom je prigodom istaknuo Flego.

U 9. je sazivu Europskog parlamenta Valter Flego (IDS) član liberalne političke grupacije koju čine ALDEi stranka francuskog predsjednika Macrona, a novi joj je naziv „Renew Europe“ odnosno „Obnovimo Europu“. Rad zastupnika velikim djelom odvija se unutar parlamentarnih odbora kojima pripadaju, jednom ili eventualno dva od 22 stalna odbora u Europskom parlamentu, a u kojim će odborima biti Valter Flego, znat će se idući tjedan, stoji u priopćenju Fleginog ureda.

- Borit ću se za drukčiju Europu i za drukčiju Hrvatsku – za modernu, efikasnu, obrazovanu, inovativnu, kreativnu i normalnu Hrvatsku, naglasio je Flego napomenuvši pritom da će takvom zastupničkom radu prethoditi bitne operativne zadaće poput slaganja ureda u Puli i Zagrebu. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Nova Corolla Hybrid
HAK Auto-klub Poreč
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Porsche Istra