Početna
Srijeda, 23.Listopada 2019 (19:05:21) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Crofish Poreč
Viendel - Digitalni marketing

Motovun: Predstavljanje radova polaznika Likovne radionice Eugena Varzića

Kultura, 02.07.2019. (10:12)
S predstavljanja izložbe u Novigradu
S predstavljanja izložbe u Novigradu

Motovunska galerija „Pet kula” ugostit će u subotu u 21 sat izložbu polaznika/ca likovne radionice Eugena Varzića „Žuta, crvena i malo plave”.

Izložba će biti otvorena sve do 19. srpnja, a na njoj će se predstaviti radovi rađeni u tehnici akrila na platnu i papiru 43-oje likovnih hobista sa šireg istarskog područja.

Idejni začetnik i voditelj Likovne radionice je poznati hrvatski akademski slikar Eugen Varzić. Riječ je o hvaljenom i popularnom programu za sve one koji se žele okušati ili usavršiti u slikarstvu, a predstavljena je i na prvoj TEDx konferenciji koja se održala 2015. godine u Puli. Projekt je krenuo iz Poreča, a s vremenom su se na radionici pridružili polaznici iz drugih dijelova Istre.

Na svečanom otvorenju, okupljenima će se u ime organizatora obratiti predsjednik motovunske Udruge fotografa Fotovun David Matković i Eugen Varzić. Izložba je nedavno otvorena i u Novigradu.

Na izložbi „Žuta, crvena i malo plave” izlažu: Lučana Agapito, Silvana Bratović, Dubravka Bulešić, Katarina Devčić Kitrica, Laura Ćurko, Ljiljana Čavlek, Marijuča Draghiccio, Ines Damjanić Šturman, Irena Greblo, Helena Gržinić Venier, Fabio Gasparini, Karmen Herak, Maja Hubak, Margerita Janko, Davorka Kotiga Flego, Dario Filipović, Ivana Legović, Stipe Liović, Aleksandra Lera, Dragana Martić, Zlata Katana-Martić, Milka Mršić, Maja Mesaroš, Marina Mikatović, Andrea Milotić, Lara Močibob, Slavica Oplanić, Kristina Pataj, Sandra Pataj Uljanić, Petra Petelin, Conny Peto Đeneš, Katja Rivić, Radojka Ritoša, Karmen Ravnić, Lidija Rubeša, Marinela Stojnić, Lenjinka Stranić, Ivana Šimurina, Fedora Zorić- Franke, Neda Zugan, Katarina Zrnić, Sandra Žužić i Svetlana Žeželj. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Cafe bar Soggiorno
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom