Početna
Ponedjeljak, 25.Svibnja 2020 (03:45:58) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Mobilna pleksiglas pregrada, samostojeća barijera od pleksiglasa, Poreč
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Četiri zlata hrvatskim inovatorima na 2. Festivalu inovacija - Silicon Valley International Invention Festival, SVIIF 2019.

Tehnologija/znanost, 01.07.2019. (07:23)
(Izvor:Inovatorstvo.com)Link

Na prestižnoj lokaciji - u Santa Clara Convention centru održan je drugi po redu festival inovacija Silicon Valley International Invention Festival, SVIIF 2019. na kojem je prikazano dvjestotinjak inovacija iz 29 zemalja, među kojima je bila zastupljena i Hrvatska sa poduzetničkim inovacijama koje su mahom komercijalizirane ili su na pragu komercijalizacije.

Udruga inovatora Hrvatske uz potporu Hrvatske zajednice tehničke kulture i Hrvatske gospodarske komore predstavila je ukupno 7 inovacija.

Premda u društvu svjetske elite, te prezentiranih inovacija visoke dodane vrijednosti, hrvatski inovatori izazvali su pozornost zainteresirane domaće i strane poslovne zajednice jer su svojim rješenjima ciljali globalne probleme poput zaštite okoliša, upravljanje otpadom ili ublažavanje posljedica klimatskih promjena, što je i rezultiralo prepoznavanjem Ocjenjivačkog suda i odgovarajućim nagradama.

Pogledajte ovdje tko su dobitnici nagrada. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
HAK Auto-klub Poreč