Po?etna
Nedjelja, 16.Svibnja 2021 (20:55:47) - Godina:19

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Čišćenje apartmana i soba ozonom!
NLS dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Stancija Vodopija: vatrogasci iz automobila izvlačili ozlijeđenu osobu, cesta zatvorena za promet

Crna kronika, 30.06.2019. (01:21)

Na državnoj cesti D75 između Stancije Vodopija i kružnog toka u smjeru Tara se u noći sa subote na nedjelju dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila ozljede zasad nepoznate težine. Vozilom Hitne pomoći prevezena je na daljnju medicinsku obradu.

Sudarila su se dva vozila pulskih oznaka, ali trenutno još ne znamo pod kakvim okolnostima, jer očevid traje. Neslužbeno smo doznali da je crveno vozilo marke Alfa romeo nakon sudara izletjelo s ceste i udarilo u rasvjetni stup. U izvlačenju prikliještene osobe iz tog vozila sudjelovali su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Poreč.

Dionica D75 od Stancije Vodopija prema Taru bila je neko vrijeme zatvorena. Promet se odvijao obilaznim smjerovima preko Červara. 

Ažurirano u nedjelju: 

Naknadno je objavljeno da je prometnu nesreću izazvao vozač iz Karlovca starosti 61 godinu. On je pod utjecajem 2,97 promila alkohola, upravljajući peugeotom 208 iz smjera Poreča prema Taru, nakon skretanja za Stanciju Vodopija prešao automobilom u suprotnu kolničku traku i prednjim dijelom udario u prednji dio automobila Alfa Romeo pulskih oznaka koji se kretao iz suprotnog smjera, za čijim je upralvjačem bio 20-godišnjak iz Motovuna. (dp)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Pogrebne usluge Silentium