Početna
Srijeda, 23.Listopada 2019 (19:03:40) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Crofish Poreč
Viendel - Digitalni marketing

Umaški ATP turnir dobio Povelju Republike Hrvatske

Hrvatska, 29.06.2019. (11:27)
Kolinda Grabar-Kitarović i Neven Staver
Kolinda Grabar-Kitarović i Neven Staver

Teniski ATP turnir Plava Laguna Croatia Open Umag dobio je Povelju Republike Hrvatske za osobite zasluge za sport i njegovo promicanje u Republici Hrvatskoj i svijetu. To i druga priznanja za različita područja javnog djelovanja uručila je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović povodom Dana državnosti.

Povelju je preuzeo Neven Staver, predsjednik Organizacijskog odbora turnira i predsjednik Uprave Plave Lagune, uz Lawrencea Frankopana, direktora turnira i Vilija Bassanesea, gradonačelnika Umaga.

Umaški turnir za tenisače se već 30 godina održava pod pokroviteljstvom ureda Predsjednice Republike Hrvatske i jedan je od najvećih sportskih događaja u hrvatskoj povijesti. Prate ga brojni zabavni sadržaji te vrhunska gourmet ponuda. Na njemu su nastupala najjača imena svjetkog tenisa.

-Plava Laguna Croatia Open Umag već 30. godinu za redom potvrđuje poziciju promotora sporta, ali i najboljeg promotora hrvatskog turizma. Svake godine privlači sve veći broj gostiju, svjetskih i domaćih medija, a tijekom svih ovih godina kontinuirano ulaže u kvalitetu i raznovrsnost programa, navode iz Plave Lagune u priopćenju za medije. (dp)

Kolinda Grabar-Kitarović i Neven Staver
Uručena odlikovanja i priznanja Republike Hrvatske povodom Dana državnosti


Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
HAK Auto-klub Poreč
Porsche Istra
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!