Početna
Srijeda, 23.Listopada 2019 (19:02:22) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Crofish Poreč
Viendel - Digitalni marketing

Nogometni spektakl u Areni: Dvoboj legendi Bayern Münchena i Vatrenih

Sport, 29.06.2019. (10:02)
Pulski amfiteatar (Pixabay)
Pulski amfiteatar (Pixabay)

Arena u Puli će 8. srpnja postati nogometno igralište za veliki sportski spektakl u kojem će snage odmjeravati legende njemačkog prvoligaša Bayern Münchena i legende hrvatske nogometne reprezentacije. Igrat će se na terenu veličine 40 x 20 metara koji će biti postavljen u parteru Arene.

U prvom dijelu će se predstaviti sve ekipe - po dvije ekipe Vatrenih i dvije Bayerna, nakon čega slijedi ždrijeb za turnir i revijalna utakmica mališana.

Dvoboj legendi počinje dvjema polufinalnim utakmicama između ekipa Vatrenih i FCBM. Pobjednici iz ta dva susreta nadmetat će se za prvo, a poražene ekipe za treće mjesto.

Od poznatih igrača s Bayernove će strane nastupiti: Ivica Olić, Paulo Sergio, Giovane Élber, Martín DeMichelis, Luca Toni, Klaus Augenthaler, Marcel Witeczek. S njima će snage odmjeriti Vatreni: Stipe Pletikosa, Robert Jarni, Ivan Klasnić, Marjan Mrmić, Ardian Kozniku, Petar Krpan, Ognjen Vukojević, Dario Srna, Igor Cvitanović, Dario Šimić i drugi.

Ulaznice koštaju 90 kn (stajaće) i 120 kn (tribine). U pretprodaji su na ticketshop.hr i na Tisak media prodajnim mjestima. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6