Početna
Srijeda, 23.Listopada 2019 (19:10:57) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Crofish Poreč
Viendel - Digitalni marketing

Milin tata javio se s novostima; curica je dobro, uskoro bi trebala ići na transplantaciju

Hrvatska, 26.06.2019. (10:52)
Link
Foto: Facebook, privatni album
Foto: Facebook, privatni album

Mala Mila Rončević je dobro i njezino liječenje u SAD-u napreduje prema planu, objavio je jutros na svom Facebook profilu otac bolesne djevojčice, Marin Rončević. Mila je dobro, njezini nalazi nisu sjajni, ali to je očekivano s obzirom na tretmane koje prolazi, piše njezin tata i dodaje da curicu 8. srpnja očekuje još jedna kura kemoterapije, nakon čega bi 15. srpnja trebala biti obavljena transplantacija koštane srži, piše Vedran Vrabec u Telegramu.

„Problemi, osim nuspojava kemo, su i reakcija stanica donora na tijelo tzv. GVHD, infekcije u procesu oporavka, ali mi se molimo i vjerujemo u najbolji ishod. Ima stvarno maksimalno podudarnog donora, a ovdje su u mogućnosti i laboratorijski alternirati pojedine gene donora koji bi bili upitni”, piše Marin Rončević koji je sve zamolio da se pomole za njegovu kćer i za svu drugu bolesnu djecu.

U nastvaku objave, Milin tata je napisao kako su sredstva s izdvojenog računa na Zakladi Nore Šitum pri kraju i da je krajnji da se aktivira i druga Zaklada. „Dio pojedinaca (jedan dio, ponavljam) koji su se prijavili Uredu za gospodarstvo, dobili su sredstva, iako su u javnost izišli prvim imenom i inicijalom prezimena, a da za njihov slučaj i financijsko stanje i bolest djeteta nije znao i ne zna nitko osim Ureda. Znači, sredstva koja su skupljanja u javnoj kampanji za drugo dijete u smrtnoj opasnosti, dodijeljena su od strane nestručnih političkih osoba nepoznatim osobama za razlog poznat samo njima”, požalio se Marin Rončević.

„Da živimo u Švicarskoj, ne bih se previše brinuo. Ali s obzirom da ne živimo, toliko o vrhunskom zakonu koji rješava probleme. Od tog zakona uglavnom su profitirale privatne klinike, čije su se cijene koštanja usluga mogle znatno umanjiti da se napravila jedna skupna akcija primjerice za svu djecu s cerebralnom paralizom. Kome ovo nije jasno, ne mogu mu ništa objasniti. Nadalje, nitko u tom periodu nije uplatio ništa i lova s tog računa se skoro istopila…”, objasnio je Marin Rončević. (Telegram)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
HAK Auto-klub Poreč
Nova Corolla Hybrid
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom