Početna
Utorak, 7.Srpnja 2020 (20:06:49) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Nastavak radova na Gumenom parku Srednje škole Mate Balote Poreč

SŠ Mate Balote Poreč, 26.06.2019. (08:33)

Završetkom radova na sanaciji sportskog igrališta Srednje škole Mate Balote u Poreču vrijeme je za nove radne pothvate. Podsjetimo se, na igralištu površine 924 metra kvadratna odstranjen je postojeći sloj derutnog asfaltnog pokrova, izvršena sanacija podloge te postavljen novi asfalt. Ukupan iznos radova bio je 200 tisuća kuna bez PDV-a.

Nakon završetka radova učenici i profesori Srednje škole Mate Balote Poreč isplanirali su kraj igrališta urediti dnevni boravak na otvorenom - Gumeni park. Profesori Graciela Bićanić, Petra Andrić i Ivan Čupić, uz veliku idejnu potporu ravnatelja Krešimira Bronića i Davorke Dellapicce te kućnog majstora Nina Rajka, već su počeli s realizacijom.

Naime, već mjesecima prikupljaju donacije, stare automobilske gume koje namjeravaju pretvoriti u stolove i stolice, kako bi stvorili mjesto u botaničkom vrtu gdje će njihovi učenici s profesorima provoditi nastavu u prirodi, odnosno svoje slobodno vrijeme. U ugodnom ambijentu na otvorenom slobodne trenutke mogu iskoristiti za učenje i druženje, a na igralištu će se naći i stolovi za stolni tenis te košarkaške lopte za rekreaciju. Novouređeni prostor bit će iskorišten i za ekonomsko-agrotehničarske sajmove, srednjoškolske predstave, prezentacije i sve susrete otvorenoga tipa. (mb)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
Scan4menu Poreč
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...