Početna
Četvrtak, 28.Svibnja 2020 (14:59:53) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Početak Funtana Summerfesta uz otvorenje Istra Premium Camping Resorta i The Frajle

Zabava, 23.06.2019. (12:13)
The Frajle (Foto: Manuel Paljuh)
The Frajle (Foto: Manuel Paljuh)

Valamar Riviera u četvrtak, 27. lipnja poziva građane u novi Istra Premium Camping Resort uz bogat zabavni program i organizirani obilazak.

Program počinje od 15 sati, dok će posjetitelji između 16 i 18 sati moći vidjeti što se sve od noviteta i bogatog sadržaja nudi. Obilazak će obuhvatiti centralnu zgradu s recepcijom, vodeni zabavni park Aquamar, wellness na otvorenom, novouređene plaže, zonu novih mobilnih kućica, ugostiteljske objekte i još puno toga.

Na glavnom trgu Piazza bit će središnje mjesto zabave, na kojem će od 16 do 19 sati nastupati grupa Febra. Slijedi program DJ-a Mr G, dok će se za pravi glazbeni spektakl pobrinuti šarmantne novosadske dame iz grupe The Frajle koje će pozornicu preuzeti u 21 sat i svim posjetiteljima otpjevati neke od svojih najvećih hitova, ali i obrade drugih poznatih pjesama. Koncert će završiti spektakularnim vatrometom.

Za djecu je rezervirana zabava na igralištima, organizirana predstava za djecu, face painting, modeliranje balona, izrada kruna i Maro disco u Istra Theatreu, u glavnoj zgradi kampa. Najmlađi se posjetitelji također mogu zabaviti na turniru u mini golfu na kojem će moći pokazati svoje vještine, a cjelokupni program za djecu trajat će od 16 do 19 sati.

Početak je to Valamar Funtana Summerfesta, novog festivala koji će tijekom srpnja i kolovoza gostima kampa, ali i lokalnom stanovništvu pružiti brojne glazbene nastupe, programe za djecu, filmove pod zvjezdanim nebom, plesne performanse te raznoliku gastronomsku ponudu.

Program otvorenja i večernji koncert u potpunosti su besplatni za sve posjetitelje, a ulaz u kamp slobodan. Više detalja na službenoj stranici festivala i Facebook stranici. (PR)Mobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Frigoservis Šime - klima uređaji
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
HAK Auto-klub Poreč