Početna
Srijeda, 16.Listopada 2019 (05:27:41) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Sajam pršuta u Tinjanu 2019.

Sonda osvojila brončanog lava u Cannesu!

Poreština, 19.06.2019. (16:15)
Nagrađeni dizajn Studija Sonda
Nagrađeni dizajn Studija Sonda

Projekt Piquentum Wine porečkog Studija Sonda osvojio je brončanog lava na festivalu Cannes Lions, najvećem svjetskom festivalu kreativnosti u oglašavanju.

Nagrađen je dizajn etikete vina, ostvaren u suradnji s Meteorološkim zavodom koji je ustupio podatke o vremenskim okolnostima u vinogradu unazad nekoliko godina, a kreativni Sondin tim ih prenio na etiketu boce. Veličina krugova prikazuje količinu padalina po mjesecima što je, kažu dizajneri, priča o tome što se tijekom godine događa u vinogradu; priča o prirodnosti vina.

Riječ je o proširenom izdanju projekta koji je na ovogodišnjoj IdejiX, nacionalnom natjecanju u kreativnosti, osvojio Grand Prix u kategoriji dizajn (Craft) i mogućnost prijave projekta na Cannes Lions.

Na Cannes Lions je ove godine prijavljeno 30.953 projekata iz 89 zemalja svijeta, a među njima su najveći svjetski brendovi i agencije. Osvajanjem brončane nagrade Studio Sonda se još jednom svrstao uz bok svjetskim agencijama koje predvode izvrsnosti u kreativnosti i učinkovitosti. 

Ovo je druga nagrada za Hrvatsku na Cannes Lion festivalu. Podsjetimo, 2016. je brončanog lava osvojio Imago Ogilvy za priču o Malenoj i Klepetanu u sklopu kampanje Jana voda s porukom ljubavi. (kb)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Porsche Istra
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6