Početna
Srijeda, 16.Listopada 2019 (05:20:56) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Sajam pršuta u Tinjanu 2019.

Valamar: Luksuzni Marea i Istra primili prve goste

Poreština, 19.06.2019. (16:01)
Istra Premium Camping Resort
Istra Premium Camping Resort

Otvorenjem Valamar Collection Marea Suites 5* u Poreču te Istra Premium Camping Resorta 5* u Funtani, Valamar je priveo kraju ovogodišnje investicije vrijedne 793 milijuna kuna, ali i zaokružio trogodišnji investicijski ciklus težak čak 2,5 milijarde kuna.

"Valamar je do sada, uključujući i ovogodišnje investicije, u hrvatski turizam uložio 5,8 milijardi kuna. Ove godine smo otvorili oko 400 novih radnih mjesta pa će ovoga ljeta u Valamaru raditi oko 7 tisuća zaposlenika", ističe Ivana Budin Arhanić, potpredsjednica za poslovni razvoj i korporativne poslove.

Investicija u Mareu je vrijedna 140 milijuna kuna. Gradnja je počela na jesen te uspješno završena u samo osam mjeseci, a na izgradnji je bilo angažirano 25 domaćih tvrtki.

"Valamar Marea Collection Resort je dizajniran za odmor obitelji s djecom te je ovom investicijom proširena ponuda obiteljskog odmora u Poreču. Gostima nudi luksuzne apartmane s pogledom na more, više od 200 četvornih metara bazena, novouređenu plažu, restorane, sportske sadržaje i Maro ponudu za djecu svih uzrasta", rekao je Ozren Renko, direktor novog resorta.

Istra Premium Camping Resort je prvi Valamarov veliki kamp s 5 zvjezdica. U njega je u posljednje dvije godine uloženo 280 milijuna kuna.

"Camping Resort sadrži veliki obiteljski Aquapark s čak 1000 četvornih metara vodene površine, veliku zabavnu dvoranu s kinom, pozornicom, dječjim klubovima i igraonicama te Super Maro programima za djecu. Ima i jednu od najljepše uređenih Valamar plaža s pogledom na stari grad Vrsar, svoju Piazzu, restorane, barove, V Sport Park i igrališta, kao i glamping šatore te luksuzne mobilne kućice s privatnim bazenima", navodi Lea Sošić, direktorica razvoja proizvoda u Valamaru.

Oba objekta su već primila prve goste. (kb)

Fotografije

Valamar Collection Marea Suites
Valamar Collection Marea Suites


Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Nova Corolla Hybrid
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6