Početna
Srijeda, 18.Rujna 2019 (01:37:29) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Promoarh -  prvi međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja
Adwait Tripathi u Poreču

Smrt u Tršćanskoj u Puli: Preminuo zbog teških ozljeda koje mu je nanio 26-godišnjak?

Crna kronika, 15.06.2019. (11:48)

Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta PU istarske proveli su kriminalističko istraživanje i utvrdili sumnju da je 26-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede s posljedicom smrti.

Naime, 7. lipnja u poslijepodnevnim satima, u stanu u Tršćanskoj ulici u Puli, pronađen je mrtav 57-godišnji muškarac, a obavljenom obdukcijom utvrđeno je kako je preminuo zbog krvarenja unutar glave. Policijski službenici odmah su započeli provoditi izvide u cilju rasvjetljavanja svih okolnosti smrti 57-godišnjaka te su ubrzo pronašli odgovornog počinitelja.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, policija je utvrdila kako je 7. lipnja oko 3.15 sati, u parku Monte Zaro, 26-godišnjak fizički napao 57-godišnjaka, odnosno zadao mu udarce u glavu, uslijed čega je muškarac zadobio krvarenje te je tijekom dana preminuo u stanu.

Time je 26-godišnjak počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda s posljedicom smrti, dakle drugog je teško ozlijedio i prouzrokovao njegovu smrt. Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 13. lipnja u večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske. (PUI/kb)Mobilna verzija članka

Oglasi

Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Porsche Istra
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Pogrebne usluge Silentium