Početna
Četvrtak, 18.Srpnja 2019 (11:51:15) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Viendel - Digitalni marketing

Smrt u Tršćanskoj u Puli: Preminuo zbog teških ozljeda koje mu je nanio 26-godišnjak?

Crna kronika, 15.06.2019. (11:48)

Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta PU istarske proveli su kriminalističko istraživanje i utvrdili sumnju da je 26-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede s posljedicom smrti.

Naime, 7. lipnja u poslijepodnevnim satima, u stanu u Tršćanskoj ulici u Puli, pronađen je mrtav 57-godišnji muškarac, a obavljenom obdukcijom utvrđeno je kako je preminuo zbog krvarenja unutar glave. Policijski službenici odmah su započeli provoditi izvide u cilju rasvjetljavanja svih okolnosti smrti 57-godišnjaka te su ubrzo pronašli odgovornog počinitelja.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, policija je utvrdila kako je 7. lipnja oko 3.15 sati, u parku Monte Zaro, 26-godišnjak fizički napao 57-godišnjaka, odnosno zadao mu udarce u glavu, uslijed čega je muškarac zadobio krvarenje te je tijekom dana preminuo u stanu.

Time je 26-godišnjak počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda s posljedicom smrti, dakle drugog je teško ozlijedio i prouzrokovao njegovu smrt. Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 13. lipnja u večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske. (PUI/kb)Mobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
Izaberite novu Corollu prema vašim potrebama.
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!