Početna
Nedjelja, 17.Studenog 2019 (15:35:22) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Crofish Poreč

Svjetske prvakinje Marijana Liović i Nataša Ravnić na prijemu kod gradonačelnika

Sport, 14.06.2019. (09:13)

Gradonačelnik Poreča Loris Peršurić jučer je održao prijem za Marijanu Liović i Natašu Ravnić, članice ženske kuglačke reprezetancije koja je nedavno osvojila titulu svjetskih prvakinja. Prijemu se pridružila i najbolja ženska ekipa Istarske županije - njihov matični klub, porečki Ženski kuglački klub Istra s trenericom Ružicom Močibob i predsjednikom kluba Marinom Poropatom.

Gradonačelnik je zahvalio prvakinjama i klubu na konstantnim vrhunskim rezultatima: "Vi ste nas već i navikli da od vas očekujemo vrhunske rezultate, ali mi je posebno drago da svojim rezultatima i timskim radom pokazujete ono najbolje što sport nudi, a istovremeno nam dajete mogućnost da se kao grad vašim uspjesima veselimo kao da su i naši".

Podsjetimo, Liović i Ravnić ove su godine u češkom gradu Rokycany u finalu pobijedile reprezentaciju Mađarske za zlatno odličje i veliki uspjeh hrvatskog, istarskog i porečkog sporta. Za Liović je ovo bio sedmi nastup s reprezentacijom na svjetskim prvenstvima, a za Ravnić osmi. ŽKK Istra Poreč ove je godine na županijskoj dodjeli priznanja u sportu proglašena najboljom ženskom ekipom, a proglašena je i najboljom ekipom i na Danu porečkog sporta. (kb)Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Nova Corolla Hybrid
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Pogrebne usluge Silentium
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...